Erdoğan ve Putin arasında ilginç diyalog

BRICS Zirvesi için Güney Afrika’da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile bir araya geldi. İkili arasındaki restoran sohbeti dikkat çekti.

GİRİŞ 27.07.2018 06:34 GÜNCELLEME 27.07.2018 09:18
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

10. Brezilya-Rusya-Hindistan-Çin-Güney Afrika (BRICS) Zirvesi için Güney Farika’da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan dün ikili görüşmeler yaptı.

İki liderin açıklaması sonrasında Putin’in “Beni restorana davet edecektiniz hani?” şeklindeki sorusu üzerine Erdoğan, “Ettim, bekliyorum” karşılığını verdi.

 

 

Putin’in, “Ama şu konuda anlaşmıştık: Et ürünlerimizi ülkeye alacaksanız o zaman bu restoranda Rus etleri olacak” sözlerine karşılık Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ben memnuniyetle sizleri öncelikle bekliyorum. Dönüşten sonra bu işi halledersek iyi olur, fazla geciktirmeyelim” dedi. Erdoğan ve Putin'in açıklamaları sonrasında iki lider görüşmeye basına kapalı devam etti.

YORUMLAR 39
  • Sabri 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi de bimde Rus erleri mi olacak kendi kendine yeten ülkeydik bir zamanlar
    Cevapla
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    bir zamanlar insanlar iş yok diye çiftçilik yapıyordu miras kanununu kim çıkarttıysa ilk bütün arazilerimiz parça pinçik istesede çiftçi para kazanamaz arazileri toplamamız lazım
    Cevapla
  • Traktör 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayvancılık, süt, ve tarım işi severek yapılırsa dünyanın en kazançlı, sağlıklı, işi, para daha çok daha çabuk para için yapan hüsrana uğradı ! Maalesef coğrafi konumu itibariyle bölge insanı TEMBEL ! ve ne istediğini sorduk ! Cevap daha çok para ! Para yenilecek bir şey değil, çoğuda kazandıgini hakkıyla yemesini bilmiyor.
    Cevapla
  • KöylüMilleti 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne hayvanı kardeşim köyler boşaldı kim uğraşacak hayvanla, hayvanını tarlasını satıp şehre taşındı tüm komşular şimdi mektup yazıyorlar neymiş çok rahatlarmış dükkan açmışlar
    Cevapla
  • Karamürselbey 5 yıl önce Şikayet Et
    Yine açık pazar haline geldik.
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    hayvancılık türkiyede de var ama hep parası olan adamların tekelinde ve istedikleri gibi fiyat belirliyorlar. küçük çiftçi tenezzül etmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK'yı süpürecek imza - 23 Nisan günün gazete manşetleri
İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç Hakk'a yürüdü