Bahçelievler'de bir motosiklet sürücüsünün taksiye yol vermesine sinirlenen bir başka taksici sürücüsü, aracını motosikletin üzerine sürdü. Taksinin çarpmasıyla yaralanan motosiklet sürücüsü Necat Demirkıran, "Taksi şoförünün bana kasti çarptığını düşünüyorum" diyerek taksi şoföründen şikayetçi oldu.

Habertürk muhabiri Nihat Uludağ'ın haberine göre, İstanbul'da yaşanan taksici terörüne bir yenisi daha eklendi. İddiaya göre, Bahçelievler İzzettin Çalışlar Caddesi'nde ışıklarda bekleyen 22 yaşındaki motosiklet sürücüsü Necat Demirkıran, sağ yönde bulunan yola geçmeye çalışan bir taksi şoförüne yol verdi. Buna sinirlenen başka bir taksi şoförü ise yeşil ışıkta tüm araçların hareket etmesinden sonra aracını motosikletin üzerine sürdü. Taksinin çarpmasıyla motosikleti devrilen Necat Demirkıran, yaralı halde bir süre kendisine çarpıp kaçan taksi şoförünün peşinden gitti. Ancak yaralı olduğu için yakalayamadı. 

ÇARPAN TAKSİ ŞOFÖRÜNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Sürücü kursunda eğitmen olarak çalışan Necat Demirkıran, Bakırköy Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Demirkıran, "Önümde taksi vardı, bende biraz geri giderek ona yol verdim. Başka bir ticari taksi de buna sinirlendi. İlerdeki ışıklarda ben durdum. Işık yeşil yanınca ben yeniden hareket ettim. Taksi şoförü önünde bulunan aracı sollayıp bana çarptı. Taksi şoförünün bana kasti çarptığını düşünüyorum" diyerek taksi şoföründen şikayetçi oldu.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Erdem 29.07.2018 15:21
    Yorum yapan herkeste taksicilere karşı bir tepki var. Belli ki yıllar içinde taksiciler insanları kendilerinden iyice nefret ettirmişler. Devlet büyüklerimizin bu konuya eğilmeleri gerektiği çok açık..
  • Reis taksi 29.07.2018 09:46
    Bu adamlar ne vaad ettiki resi taksicilere yol verdi. Nedir bu sarı terörden çektiğimiz yahu
  • Tuna 29.07.2018 09:14
    onun icin yaya gecidinde bile yayalara yol vermeye sakinirim.
  • ali 28.07.2018 22:55
    bu halk yıllardır, taksicilerden boşuna tiksinmedi, ne güzel uber bunların hakkından geliyordu. bunlar ıslah olmaz
  • erlblc 28.07.2018 19:29
    boşuna şikayetçi olma serbest kalır.
Daha fazla yorum görüntüle