Koray Aydın'ın 'Bahçeli' gafına MHP'den tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın yaptığı gafa tepki gösterdi. Yalçın, "Oradaki kitle kimi yuhaladı? MHP Lideri Bahçeli'yi mi yoksa Koray Aydın'ın gafını mı? Bu soruların cevabı verilmelidir" dedi.

Koray Aydın'ın 'Bahçeli' gafına MHP'den tepki
Koray Aydın'ın 'Bahçeli' gafına MHP'den tepki
GİRİŞ 29.07.2018 15:53 GÜNCELLEME 29.07.2018 15:54
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Koray Aydın'ın gafıyla ilgili "Soru şudur: Oradaki kitle kimi yuhaladı? MHP Lideri Bahçeli'yi mi yoksa Koray Aydın'ın gafını mı? Bu soruların cevabı verilmelidir. İçerdeki görüşmeden üç kişi dışarı çıkıyor. Sonra Koray Aydın, ‘Devlet Bahçeli' gafını yapıyor. Ardından gülüşmeler başlıyor ve 50-60 kişilik bir grup yuh çekiyor. Bu gaf karşısında iştahla gülen isimlerin konuya açıklık getirmesi gerekmektedir. İçerde böyle bir kumpas kurulmuş olabilir mi? Bunu da sorularımıza ekliyoruz" dedi.

YORUMLAR 23
  • Hakan Ay 5 yıl önce Şikayet Et
    Çalışmadan yorulmadan hak etmeden ve fitne üzerine kurlan hareketin başarılı olması mümkün değil.
    Cevapla
  • Emrah Cihan Gövşer 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet Bahçeli Önce Ülkem Sonra Partim Diyen Bir Lider. Fetö ve Pkk Karşısında Dik Duran Milli Duruşu Olan Bir İnsan. Diğerleri Gibi Pensilvanya Şarlatanın Uşaklığını Yapmadı. Muhsin Yazıcıoğlu Nasıl 28 Şubat'ta Erbakan Hocanın Yanında Yer Aldıysa, Devlet Bahçeli'de 15 Temmuz'da Erdoğan'ın Yanında Yerini Aldı. Helal Olsun Devlet Bey'e.
    Cevapla
  • fth23 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi partinin sonu kötü oldu
    Cevapla
  • Murad 5 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi doğru söze ne denir.Koray beyde biliyor gerçekleri.Tek mevsimlik miting gülü soldu.Birkaç İYİ!!! adam posasındanda faydalanmak istiyor o kadar.
    Cevapla
  • ülkemi seviyorum 5 yıl önce Şikayet Et
    basta koral aydin olmak üzre MHP`den ayrilip ipsiz sapsizlar partisine katilanlarin gercek MHP`li ve ülkücü olduklarina inanmiyorum ülkücülü üc hilalin altinda olur heleki günümüzde zorlu dönemlerde sayin devlet bahceliyi yalniz birakmalari hic hos degil mhp olmayan kadinin pesinden gitmeleri tarihve ülkücüler bunlari affetmiyecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?