Hesabına yanlışlıkla 22 bin lira yatınca...

İzmir'de yaşayan Kemalpaşalı Ufuk Keklik isimli genç, yanlışlıkla hesabına havale edilen 22 bin liraya yakın parayı, sahibine iade ederek adeta insanlık dersi verdi. Konunun sosyal medyadan da paylaşılmasıyla Ufuk Keklik isimli vatandaşa onlarca tebrik ve teşekkür iletildi.

Hesabına yanlışlıkla 22 bin lira yatınca...
Hesabına yanlışlıkla 22 bin lira yatınca...
GİRİŞ 29.07.2018 18:23 GÜNCELLEME 29.07.2018 18:23
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Yaşadığı ilçede fotoğrafçılık yapan Keklik, yaşadıklarını ''Ben de ilk başta inanmadım ama daha sonra araştırdığımda durumun gerçek olduğunu gördüm ve imza karşılığı parayı iade ettim'' sözleriyle anlattı. 

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde geçtiğimiz günlerde yüzleri güldüren bir olay yaşandı. Geçimini fotoğrafçılık yaparak sağlayan Ufuk Keklik isimli vatandaşın hesabına yanlışlıkla 21 bin 266 lira havale yapıldı.

''BEN DE İLK BAŞTA İNANMADIM AMA...''

İHA'nın haberine göre, durumu telefonu çaldığında öğrenen Keklik, "Telefonun diğer ucunda ağlayan bir ses tonuyla bayan vardı. 'Oğlum ameliyat olacak parayı yanlışlıkla sizin hesabınıza yatırdı' dedi. Ben de ilk başta inanmadım ama daha sonra durumu araştırdığımda durumun gerçek olduğunu gördüm ve imza karşılığı parayı iade ettim" diye konuştu. 

YORUMLAR 16
  • Adnan 5 yıl önce Şikayet Et
    insanın yapması gerekeni yapmış.
    Cevapla
  • Salih 5 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ediyorum. Allah Razı olsun. Asıl şimdi kazandı.
    Cevapla
  • Fani 5 yıl önce Şikayet Et
    Parayı iade eden genci kutluyorum.Tabiki parayı iade etmesi gerekir Lakin iade etmesi onun dürüstlüğünün işaretidir Bir imtihanı kazanmış oldu.
    Cevapla
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Olması gereken bu zaten medyaya neden yansıtmış onu anlamadım. Vay be Bravo adama bak helal olsun vs. Takdir teşekkür için mi?
    Cevapla
  • İsterse 5 yıl önce Şikayet Et
    İade etmesin. Avukat ücretini bile ona yansıtırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu