Komutanlar onun düğününe akın etti!

Tunceli kırsalında arazi taraması sırasında teröristlerin döşediği mayına basınca yaralanarak gazi olan ve tedavisi tamamlanan astsubay Mustafa Deniz, memleketi Adıyaman'ın Besni ilçesinde düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Gazi astsubayı mutlu gününde komutanları da yalnız bırakmadı.

Komutanlar onun düğününe akın etti!
Komutanlar onun düğününe akın etti!
GİRİŞ 30.07.2018 10:16 GÜNCELLEME 30.07.2018 10:17
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Astsubay Mustafa Deniz, görevli olduğu birlikle geçen 3 Haziran günü Tunceli kırsalımda arazi taraması sırasında teröristlerin döşediği mayının infilak etmesiyle yaralandı. Hastanede yapılan tedavisinin ardından yeniden görevine dönen Astsubay Deniz, bu akşam yaşamını Betül Hönker ile birleştirdi. Besni’de bir salonda yapılan düğünde gazi astsubay ile eşini bu mutlu günlerinde; 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, askeri yetkililer ile yakınları yalnız bırakmadı.

Mustafa ve Betül çiftinin düğün törenine katılan komutanlar yöresel müzikler eşliğinde halaylar çekerek eğlendi. Düğünde ayrıca Tunceli Valisi Tuncay Sonel, gazi Mustafa Deniz’i telefonla arayarak mutluluk diledi.

 

 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • Kahtalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah mutlu bahtiyar eylesin inşaallah
    Cevapla
  • Murad1453 5 yıl önce Şikayet Et
    Sınırlarımızın yılmaz bekçileri komutanlarım mustafa astsubayın yanında yer almakla kalbimizi fethettiniz. Allah yar ve yardımcınız olsun .Sizin sayenizde daha huzuruyuz iyiki varsınız. İyi ki bu şanlı ordunun bir parçasısıniz
    Cevapla
  • gerçek 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah mutlu etsin başlarını bozmasın komutanlarımızı da tebrik ediyorum
    Cevapla
  • kırkdort 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • ESKİ YENİ 5 yıl önce Şikayet Et
    ey mehmetcikler düğünlerinizi hz. muhammed asm' ın sünnetine uygun yapın en azından bundan sonra ....diyelim ve tebrik edelim rabbim hayırlı mubarek eylesin yuvanızı islam temelinde evlatlarınızı islam terbiyesinde eylesin amin...
    Cevapla
  • SeLin ce 35 5 yıl önce Şikayet Et
    Komutanlarımızı tebrik ediyor saygı duyuyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!