Oktar’ı gözaltına alan polisi tehdit etmişti...

Adnan Oktar ve müritlerine yönelik operasyonun ilk gününde gözaltına alınan Adnan Oktar’ı araca bindirirken başını eğen polisi sosyal medya hesabından tehdit eden Bahadır Köseoğlu tutuklandı.

GİRİŞ 31.07.2018 12:06 GÜNCELLEME 31.07.2018 15:09
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesabındaki profil resmi Adnan Oktar olan Bahadır Köseoğlu, operasyon sırasında gözaltına alınan Adnan Oktar’ın başının eğilmesinden rahatsız oldu. Rahatsızlığını da sosyal medya hesabından tehdit içerikli bir paylaşımla duyurdu. Bahadır Köseoğlu paylaşımında, "Ben hocamızın tutuklanmasında bir elemana gıcık kaptım. Hocamızın kafasına bastıran ve ağzını kapamaya çalışan Mali şubeden bir sivil polis kardeş BEN SIFIR(sıfır en az 5 yıl demek) YIL KİK BOKS EĞİTİMİ GÖRDÜM :)) O hareketi bi de bana serbest döğüş sisteminde yapmanı bekliyorum senden. Bakalım kimin kafasını eğiyorsun sen... Bi görelim... Eğer senin kafanı kırmazsam bana da Bahadır demesinler.. Avşak herif seni” yazdı.

Sosyal medya paylaşımlarında Oktar’a olan bağlılığını sıklıkla dile getiren Bahadır Köseoğlu paylaşımının ardından hakkında gözaltı kararı verildi.Mali Şube ekipleri Bahadır Köseoğlu’nu Bebek’teki işyerinde gözaltına aldı. “Suç İşlemek Amacıyla Kurulan Örgüte Üye Olmak ve Örgütün veya Amacının Propagandasını Yapmak” suçlamalarıyla tutuklanan Bahadır Köseoğlu Metris Cezaevi’ne gönderildi.

 
KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 36
  • ekip 5 yıl önce Şikayet Et
    tamam söz, seni arabaya başını eğmeden bindireceğim.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Demek kş bu işler klavye kahramanlığı ile olmuyormuş. Onların arkasın Reyis var koskoca bir millet var
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    İsteriz isteriz isteriz !!! aynı resimden isteriz
    Cevapla
  • Istanbul 5 yıl önce Şikayet Et
    Dogrusunu bilmek gerekirse bu Adam serbest bile
    Cevapla
  • Musa 5 yıl önce Şikayet Et
    "suçlamalarıyla tutuklanan Bahadır Köseoğlu Metris Cezaevi’ne gönderildi." Valla sizinde her tarafınızdan yalan dolan ve trollük fışkırıyor. Sizinle de ayrıca uğraşmak gerek İstanbul bey.
    Cevapla
  • kadri oytun 5 yıl önce Şikayet Et
    bilmemneyin adı hoca olmuş memlekette masonlar fing atıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!