Papaz Brunson’un gerçek kimliği ortaya çıktı!

‘Din adamı’ olduğu iddia edilen papaz Brunson’la ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Brunson ve Türkiye’deki yardımcılarının ABD Özel Kuvvetleri’nden olduğu anlaşıldı.

Papaz Brunson’un gerçek kimliği ortaya çıktı!
Papaz Brunson’un gerçek kimliği ortaya çıktı!
GİRİŞ 05.08.2018 08:11 GÜNCELLEME 05.08.2018 08:18
Bu Habere 167 Yorum Yapılmış

ABD’nin ‘tutuklu din adamı’ dediği ancak Türkiye’de ajanlık faaliyetlerinden tutuklanan rahip Andrew Craig Brunson ve diğer ABD’li ajanların kendini hep din adamı ya da emekli iş adamı gibi tanıttığı ama Türkiye’ye gelmeden önce hepsinin ABD Özel Kuvvetleri ve Pentagon subayı oldukları ortaya çıktı. “Brunson rahip değil ABD askeri” diyen güvenlik ve terör uzmanı Coşkun Başbuğ, “Brunson, ABD’nin Türkiye’deki kara kutusu. Çözülürse Amerika’nın bütün kirli işleri ortaya çıkar” diye konuştu. 

RAHİP KILIKLI ABD ASKERLERİ

 

 

Amerikalı Papaz Andrew Craig Brunson, İzmir’de 9 Aralık 2016’da tutuklandı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Brunson için ‘Örgüte üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek’ suçundan 15 yıl ve ‘Devletin gizli kalması gereken bilgileri casusluk amacıyla temin etmek” suçundan 20 yıl olmak üzere toplamda 35 yıla kadar hapis cezası talep etti. Ardından mahkeme elektronik kelepçe ile evde tutukluk haline karar verdi. 

Brunson dosyasını inceleyen Coşkun Başbuğ, papazın ABD Özel kuvvetlerindeki başarısı nedeniyle CIA tarafından Türkiye’ye rahip kılığında gönderilmiş bir ajan olduğunu iddia etti. 

Başbuğ, Brunson’ın yardımcısı pozisyonunda ve ilişki içinde olduğu çok sayıda Amerikalı’nın ajan olduğu iddiasıyla soruşturulduğuna ve hepsinin eski ABD askeri olduğuna dikkat çekti: “Hepsi tıpkı Brunson gibi eski askerdi. Kenneth C. Abney, emekli itfaiyeci olduğunu söyledi ama ABD Özel Kuvvetleri’nden emekli albay çıktı. Tıpkı Brunson gibi o da kendini Mormon Kilisesi adına Türkiye’de misyonerlik faaliyeti yürüten bir rahip olarak tanıtıyor ve 2011’de Türkiye’den ayrılıyor. Stewart Kirckpatrik ve eşi Elane önce kendisini muhasebeci olarak tanıtmıştı. Daha sonradan bu şahsın Amerikan Hava Kuvvetleri’nde ve Pentagon’da çalıştığı ve Vietnam’da gizli görevlerde yer aldığı ortaya çıktı. Aynı şekilde Laesli Pasket, Richard Lousli ve Charles Millet de kendilerini emekli iş adamı gibi tanıttı ama onlar da emekli ABD askeriydi. Steve Canfield ‘Diş doktoruyum’ dedi, o da emekli askerdi. Kim Fentonharris ‘öğretmenim’ dedi, eski ABD Deniz Kuvvetleri mensubu olduğu ortaya çıktı.”

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 167
  • HamidiyeSüvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu itlerin alayı istihbaratçı.
    Cevapla
  • Gelecek 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten belliydi rahip olmadığı.abd bu kadar bu ajan üzerine eğilmezdi.rahip değil rahip kılığında asker ajan.inşaallah konulturulmuş,gerekli bilgiler alınmıştır.abd ajanının ötmesinden korkuyor.ajan papaz yakalandı.sahi bunların öğretmen,doktor,mühendis,..ajanları yokmudur.vardır.birde müttefikmiş miş miş.ne kadar basit yöneticileri var bu abd nin.siyonistlere uşaklık yapmak için girmedikleri kılıf yok.abd bağımsız bir devlet değil.haritada bağımsız görünüyor.yönetimde bağımsız değil.bağımlı bir devlet.kararları şu anki yönetim vermiyor.bunlar verilen emirleri yerine getiriyor.bu durum abd yi yakın bir zamanda parçalayacaktır.
    Cevapla
  • adenn 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi de bu terorist suan hapiste degil ki...evde keyfine bakiyor
    Cevapla
  • Eyüp 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu arada bizim kanunlar neden suçları korur tarzda. Ne ev hapsi resmen adamların istediği oluyor.
    Cevapla
  • Yılmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD gizli servisi herifi ceza evinde gebertecekti suçuda bize artacak tı mit olayı çözdü korumaya aldı .
    Cevapla
  • selim 5 yıl önce Şikayet Et
    misyonerlik faaliyetleri neden yasal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri