Muğla'da dinamitle balık avlayan adamın feci sonu!

Muğla’nın Dalaman ilçesinde balık avı sırasında dinamit kullanmak isteyen şahıs, dinamitin elinde patlaması sonucu hayatını kaybetti.

Muğla'da dinamitle balık avlayan adamın feci sonu!
Muğla'da dinamitle balık avlayan adamın feci sonu!
GİRİŞ 05.08.2018 16:57 GÜNCELLEME 05.08.2018 16:58
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Dalgakıran Çayboğazı mevkiine balık avlamak için giden Mehmet Dilik, dinamitle balık avlamak istedi. Dilik’in elinde bulunan dinamit lokumu bir anlık dalgınlık sonucu patladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde hayatını kaybeden Dilik’in cenazesi Dalaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Dilik’in cenazesinin Muğla Adli tıp kurumuna gönderileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

YORUMLAR 25
  • 4506 5 yıl önce Şikayet Et
    Ava giden avlanır
    Cevapla
  • erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    nasil yasarsan oyle olursun
    Cevapla
  • enişte 5 yıl önce Şikayet Et
    oh yada değil yinede hata yapmış Allah rahmet eylesin fakat haberde adı geçen soruşturma neyin nesi? Savcı buna oturdupu yerden karar veremiyormu? Mert davranmayan adamın ölümü işte.
    Cevapla
  • mcakır 5 yıl önce Şikayet Et
    Balıklar adına sevindim...….
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Oh çok güzel olmuș cenabı allahın sopası yok değil cenabı allah hayvanlara acımasız Eziyet ișkence katledenlere öldürenlerede vardır elbet Bir sopası darısı yukarıda saydıklarıma inșallah hayvan sevgisi olmayanın insanı Sevmesinide bilmez insana saygısıda olmaz... Kurban olayım cenabı allaha cenabı allahım sen her șeyin en iyisini bilensin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü