AK Partili vekilin amcası feci kazada öldü!

Şanlıurfa'da tırın 4 araca çarptığı kazada yaşamını yitiren Sabri Yıldız'ın, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın amcası olduğu belirlendi.

GİRİŞ 06.08.2018 16:20 GÜNCELLEME 06.08.2018 16:21
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İpekyolu Caddesi'ndeki kazada yaralanan ve kaldırıldığı Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamayan Sabri Yıldız'ın (60), AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın amcası olduğu ortaya çıktı.

Adli Tıp Kurumunda otopsi işlemleri devam eden Yıldız'ın, yarın Suruç ilçesinin Yoğurtçular Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

İpekyolu Caddesi'nde ters yöne giren 33 NTN 35 plakalı kum yüklü tır, karşı yönden gelen 48 V 1336, 63 BC 453, 34 PDE 87 ve 34 PR 2843 plakalı araçlara çarparak devrilmişti.

Kazada yaralanan Sabri Yıldız, Müslüm Dal, Mehmet Halil Turan, Abdullah Samak 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırılmış, Yıldız Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ndeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Öte yandan, milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran'da AK Partililere yönelik silahlı saldırı sonucu çıkan olayda da ağabeyi Mehmet Yıldız'ı kaybetmişti.

YORUMLAR 9
  • Garip 5 yıl önce Şikayet Et
    Acaba yine bazı derin karanlık odaklar bu aileye operasyon mu çekiyor. Daha önce vekilin abisi şimdi amcası! Pis kokular geliyor
    Cevapla
  • Tufan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kamyon tır beton mikseri katliamlarını durduracak kimse yok memlekette. Devlet uyuyor. Bunlar her yıl kaç kişinin katliamına sebeb oluyor? Hepsine çok ağır cezalar geitirlmeli ve tekrar eğitimden geçirilmeleri lazım. Eğitimde yetersiz görülenler trafikten tamamen men edilmeli.
    Cevapla
  • konyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    yav varya gökten kafaniza kemik düşse devlet niye engel olmadı diyeceksiniz arkadaş napsın mikserlerede özel bir yoldamı yapsınlar kaza ve kadere iman diye bir şart var dinimizde onlarin kaderide orda yazılmış adam yolda giderken kalp krizi geciriyor ölüyor devlet napsın adam yolda yururken ayagı takılıp ölüyor her 3 4 günde sehit geliyor napsın kardeşım devlet...biz imanımızı saglam tutalım ölen kaderinde oldugu icin ölmüştür allah rahmet etsin tüm ölenlere ve şehitlerimize rabbim yardımcilari olsun şehitlerimizin....
    Cevapla
  • Usta 5 yıl önce Şikayet Et
    Fren kendiliğinden boşalmaz. Sürücünün kusurundan boşalır. Tüm yükü fren sistemine yükler ise fren sistemi dayanmaz.
    Cevapla
  • kadri oytun 5 yıl önce Şikayet Et
    kamyonlara acil çözümü süleyman soylu bakanımızın bulması gerek acil sağlam cezalar kesilmeli hepsinin eli kolu bağlanmalı arka arkaya cezalar sürekli olarak kesilmeli
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    En yaygın "fren boşaldı"-mazıreyti bizde var, almanyada hiç fren boşalmıyor, fransa italya vs aynı durum. Malesef bide "suçunu kabul etmeme hastalığı"'mız var.
    Cevapla
  • Y66 5 yıl önce Şikayet Et
    Arif bey, bunlara karşı denetim şart, denetim olmayan yerde bunlar böyle decam eder. Çok haklısınız malesef.
    Cevapla
  • Arif 5 yıl önce Şikayet Et
    Başka ülkelerde kapasitesinden fazla yük yüklenmiyor. Bizim süper zekiler fazla para kazanma hırsı yüzünden zaman ve yakıttan tasarruf edeceğiz diye 4 seferde taşıyacağı yükü 2 yada 3 seferde taşıdığı için frenler dayanmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır