İstanbul Bahçelievler'de bir kadına, kocası olduğu iddia edilen şahıs sokak ortasında bıçak çekti. Küçük çocuğun gözleri önünde yaşanan bıçaklı kavga cep telefonu kameralarına yansıdı.

  Olay, geçtiğimiz günlerde Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 1 kadın küçük çocuğu ve yanındaki arkadaşı ile caddede yürüdüğü sırada kocası olduğu iddia edilen bir şahıs yanına geldi. Şahıs, karısıyla konuşmak istedi. Kadın konuşmayı reddedince tartışma çıktı. Şahsın çocuğu almak istemesi üzerine tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken kadının “Çocuğumu vermiyorum” diye bağırdığı duyuldu.
  Bir süre sonra öfkeden deliye dönen şahıs çocuğun gözü önünde karısına bıçak çekti. Kavgayı gören çevredeki vatandaşlar araya girerek tarafları ayırdı. Çocuğun gözleri önünde yaşanan bıçaklı kavga ise saniye saniye kameralara yansıdı.

 

Yorumlar 23 Yorum Var
  • Heyhat 08.08.2018 20:29
    Ben normal kanunlarımız İsviçre Roma Fransa'dan gelirse olacağı bu ve ben inanmıyorum o kadın haklı lanet olsun o kadına ki o cuginu görmemiş Baba Jesse az bile tüm kadın cinayetlerinde vallahi erkek haklı kadın yalancı iftiracı ve iki timsah göz yaşı foktumu herkes hak veriyor .utanmaz kadın o çocuğun babası olduğu halde çocuğunu göstermiyor vermiyor.babalar duygusal çocukla şantaj yapıyor o kadın hepsi böyle istinasiz.hicbir erkek kolay kolay cinayet işlemez hele kadın i.kafin ya aldatmış yada iftira atmış.
  • Hkoz 08.08.2018 18:54
    Kavgada kim haklı bilmem ama. Bu olayın devamı gelir sonunda hoş olmaz gibi
  • ADNAN 08.08.2018 18:45
    Hep kadınlar haklı zaten.
  • Böyle gitmez 08.08.2018 18:45
    Olay anında cani" katil diye anılan kişi bir-iki yıl sonra "kader kurbanı
  • hülya 08.08.2018 18:33
    bumu baba? aciz zavalli yaratik baska birsey degil
Daha fazla yorum görüntüle