Bu otelde kalmayan FETÖ'cü yok!

FETÖ finansörü Akın İpek'in sahibi olduğu Koza- İpek Holdinge ait 22 şirkete kayyum atanmıştı. Bunlardan biri de Marmaris'teki 7 yıldızlı Angel's Peninsula oteliydi. Otelde el konulan hard diskte 2011 ile 2015 arasında otelde konaklayan birçok FETÖ'cünün ismi ortaya çıkarıldı.

GİRİŞ 09.08.2018 07:08 GÜNCELLEME 09.08.2018 09:54
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Otelin müdavimleri arasında ABD'ye kaçan FETÖ kalemşörleri Ekrem Dumanlı ve Adem Yavuz Arslan ile İngiltere'ye kaçan Tarık Toros ve Erhan Başyurt, eski futbolcu Hakan Şükür, komedyen Atalay Demirci bulunuyor. FETÖ'den haklarında işlem yapılan işadamları Beşir Baymaz, Çetin Hakkı Şaşmaz, Mehmet Katırcı, Murat Sungurlu, Şükrü Boydak, Yusuf Boydak, Hacı Boydak, Abdullah Baday, Hasan Hüseyin Nakiboğlu da var. Otelde kumpas savcısı Zekeriya Öz'ün de "Hasan Sezer" sahte ismiyle otelde konakladığı tespit edildi. 15 Temmuz darbe girişiminin başındaki isimlerden sivil imam Kemal Batmaz'ın da 2012'de otelde kaldığı ortaya çıktı.



FETÖ'CÜLER YUNANİSTAN'A KAÇAMADI
Edirne'de yurtdışına kaçmaya çalışan FETÖ şüphelisi 4 kişi ile kaçmalarına yardımcı olan bir kişi yakalandı. Gözaltına alınanların FETÖ ilişkili dershanelerde askeri okullara ve polis kolejine öğrenci yönlendiren eski eğitim danışmanı Mesut K. (32), Ayşenur K (27), Nurten B. (49) ile FETÖ üyeliğinden hakkında 6 yıl hapis cezası bulunan Dursun D (27) ile şüphelilerin kaçmasına yardımcı olduğu iddia edilen Nihat O. (30) olduğu öğrenildi. Antalya'da 11, Kahramanmaraş'ta 6, Balıkesir'de 4, Afyonkarahisar'da meslekten ihraç edilen 10 komiser gözaltına alındı. İçişleri Bakanlığı'nca Şırnak Vali Yardımcısı Adem Ergül görevden alındı..

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 25
  • KÜLYUTMAZ 5 yıl önce Şikayet Et
    abi ,emniyetçilere,öğretmene 7 yıl veriliyor.Bölge imamlarına 10 yıl.olur mu.en az 15 yıldan başlamalı.bunlar 5-10 yıl sonra çıkarsa daha da azacaklar.uzun süre yatsınlar ki kendilerine gelemesinler.
    Cevapla
  • Krater 5 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca masum insanların esnafın memurun paralarını himmet ,kurban,gazete diye nasıl güzel yürütmüşler. Bu nasıl bi sahtekarlık,münafıklık. Bu durum çok zoruma gidiyor
    Cevapla
  • terfer 5 yıl önce Şikayet Et
    Zoruna gidecek birşey yok ABD kullanmayacağı adamı niye ülkesinde barındırsın diye düşünmen yeterliydi bunların iç yüzünü anlamak için.
    Cevapla
  • Hehzeze 5 yıl önce Şikayet Et
    Bi kez daha mimlendiler demek.biz bı memur masiyla zor geçirirken,onlar yedi paraları böyle yerlerde..Allah büyük ,nasıl hesap vereceklerse
    Cevapla
  • Mg1907 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim vatan sevdalisi anadolunun asıl sahibi genclerim gidemezken hain kopekler satolarda kaliyor. Vah benim canim memleketim. Dirayetli yoneticilerle bunlar ve buna benzer orgutler, vergi kaciran devleti soyan hainler de hakettigi cezayi bulurlar inşallah
    Cevapla
  • YıldızTeşkilatı 5 yıl önce Şikayet Et
    bu oteli yapımına izin verenlerede bakmak gerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil