PKK'da büyük çöküş! Toplam 500 terörist...

Terör örgütü PKK'ya karşı verilen kararlı mücadele örgüt üyelerinin psikolojik çöküşünü de beraberinde getirdi. Son bir yılda dağdan inen terörist sayısı 500'e ulaştı. PKK'ya katılım ise bitme noktasına geldi. Öyle ki 2018 yılında PKK'ya sadece 38 kişi katıldı..

PKK'da büyük çöküş! Toplam 500 terörist...
PKK'da büyük çöküş! Toplam 500 terörist...
GİRİŞ 09.08.2018 12:58 GÜNCELLEME 09.08.2018 13:02
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Güvenlik birimlerinin kararlılıkla yürüttüğü İç Güvenlik Operasyonları Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri'nde kesintisiz sürdürülüyor. Yaz kış demeden gerçekleştirilen operasyonla, Kandil'in organize hareket kabiliyetini yok edilirken, ülke içinde PKK'nın kontrolünü ve gücünü kaybetmesini, psikolojik çöküş ile fiili bitişin başlamasını hızlandırdı.

Operasyonlarda yerleşim yerleri teröristlerden temizlenirken, örgütün beyin takımındaki hainlerden 234'ü etkisiz hale getirildi. Özellikle son bir yıl içinde PKK'nın iç yüzünü gören 500 terörist başarılı operasyonların da etkisiyle örgütten koparak güvenlik güçlerine teslim oldu. Kopmaların yanı sıra zorla dağa kaçırdığı çocukları birkaç gün eğitimden sonra ölüme gönderen terör örgütü, insan kaynağı bulamaz hale geldi.

Teslim olan teröristler, örgüte ait mağara, barınak, sığınak ve cephanelikleri tek tek teşhis etti. Operasyonlarla bu noktalar kullanılmaz hale getirildi.
 
BİT İSYANI
 
Teslim olan teröristler ifadelerinde, örgüt elebaşlarının sapkın düşüncelerine hizmet ettiklerini, çoğu teröristlerin mağaralarda bitlendiklerini, sözde özgürlükten bahseden örgütte aslında esaret yaşandığını söyledi. Terör örgütü içerisindeki rezil ilişkileri gözler önüne seren teröristler, üst kademede her türlü sapkın ilişkiye şahit olduklarını, çocuk yaşta kızların nasıl kullanıldığını gördüklerini ifade etti. Örgütün kendilerini güvenlik güçlerine teslim olmaları halinde çeşitli işkencelere tabi tutulacakları yönünde korkuttuğunu söyleyen teröristler son operasyonlarda ağır kayıp verildiğini ve son çırpınışların yaşandığını belirtti.

YORUMLAR 13
  • Remzı ceyhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar para ıcın yapmıcakları sey yok ne seref ne haysıyet bır kolları yasa dısı kazanc dıgerı vatan haınlıgı kotu ve cahıl her zaman oldu .
    Cevapla
  • emekli42 5 yıl önce Şikayet Et
    İlgililere bir teklifim var: Açıklanan kimliklere göre örgüte katılanlar genelde doğu-güneydoğu kökenli.Bu hainler eğer kendi istekleri ile örgüte katılıyorlarsa ailelerinin milliyetleri araştırılarak sınır dışı edilsinler. Ya da aileleri için de gereken yapılsın.
    Cevapla
  • 1071 ,04 musa 5 yıl önce Şikayet Et
    Devletin akli senin kadar anlamazmi saniyorsun sosyal yapimiza bir bak anlarsin eyer sen art niyetli deyilsen böyle bir cümleyi birdaha ortaya atma faydasindan gec zarari cok
    Cevapla
  • Mehmed 5 yıl önce Şikayet Et
    Haçlının zionun piyonlarını aklınızı kullansanız. ABD ye İsrail e ve Avrupaya hizmet ettiğinizi anlayacaksınız.
    Cevapla
  • TARIK 5 yıl önce Şikayet Et
    Onlar zaten bilerek katılıyorlar ki.
    Cevapla
  • Yıldız 5 yıl önce Şikayet Et
    günde ortalama 7 terörist geberiyor bu da yılda 2500 terörist eder. Kökleri kuruyana kadar aynen devam.
    Cevapla
  • Hakan Ay 5 yıl önce Şikayet Et
    Devletin gücünü göreceksiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi