'Çığlık' maskeleri ile dehşet saçtılar!

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde yüzlerinde çığlık maskeleri ile dehşet saçan soyguncuların kimliği belirlendi. Yakalanan şahısların “PKK terör örgütü üyeliğinden” suç kayıtlarının olduğu belirlendi.

GİRİŞ 09.08.2018 15:07 GÜNCELLEME 09.08.2018 15:17
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Gaziosmanpaşa’da önceki gün yüzlerindeki çığlık maskeleri ve ellerindeki silahlarla bakkal soyan, kendilerini kovalayan bakkal dükkanı sahibi Eyüp Tuna’yı ayağından, komşusu Ali Yavuz’u da göğsünden vuran 4 şüpheli ile onlara yardım eden iki kişiyi yakalamak için  polis ekipleri bölgedeki kameraları incelemeye aldı. Bakkal dükkanının kamera görüntülerinde yüzlerinde “çığlık” maskesi bulunan 4 şüpheli tespit edilemedi. Gaziosmanpaşa Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, plakasını belirledikleri aracın önceki görüntülerini incelemeye aldı. Ekipler, araçtaki şüphelilerin olay öncesi benzin aldığını tespit etti. Benzin istasyonundaki kameralardan şüphelilerin kimliklerini belirleyen polisler harekete geçti. Ekipler ilk aşamada bakkal Eyüp Tuna’yı ayağından vuran, komşusu Ali Yavuz’u ise göğsünden vurarak ağır yaralayan şüpheli Abdulkadir Haluk Aras’ı (21) yakaladı. Daha sonra kameralardan tespit edilen araç şoförü Baver Y. yakalandı. Yapılan incelemelerde aracı temin ettiği belirlenen Eyüp Bozkurt da saklandığı evde gözaltına alındı. Yapılan ilk incelemede şüphelilerden üçünün soygun yaptıkları bakkalın yakınında oturdukları tespit edildi.

Gaziosmanpaşa Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen şahısların “PKK terör örgütü üyeliğinden” suç kayıtlarının olduğu belirlendi. Yakalanan şüpheliler ise ifadelerinde suçlamaları kabul etti. Polis ekipleri yaptıkları incelemelerde şüphelilerin yüzlerindeki maskeleri Arnavutköy’de hediyelik eşya dükkanından aldıkları belirlendi. Olay sonrası şüpheliler Sultangazi’de boş bir arazide maskeleri yaktıklarını anlattı.  Kimlikleri tespit edilen diğer 3 şüpheli aranıyor. Yakalanan üç şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından “nitelikli yapma ve kasten adam öldürmeye teşebbüs” suçlarından adliyeye sevk edildi.

 

 

YORUMLAR 25
  • SizHalaİzleyin. 5 yıl önce Şikayet Et
    İşini yapan vatan evladı polisle diğerlerinin farkı.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle adalet olmaz ya. Polislerin yüzlerinin gösterilmemesi gerekirken, polislerin yüzleri gösteriliyor, suçluların yüzleri halka gösterilmeliyken onların yüzleri gösterilmiyor. Bu kadar saçmalık başka ülkelerin medyasında var mı acaba?
    Cevapla
  • Tuncay 5 yıl önce Şikayet Et
    serbest bırakın... sonra yargılarsınız...
    Cevapla
  • muratas 5 yıl önce Şikayet Et
    suc kaydı hem de terör ama dışardalar ya yeter ya
    Cevapla
  • ozgur ata 5 yıl önce Şikayet Et
    tamam da kimliklerinin nasil tespit edildigini ifsa etmeselerdi keske, bundan sonra daha dikkatli olup ona gore taktik gelistirebilirler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Naci Görür 'Aklımızı başımıza toplamamız lazım' deyip uyardı: Depremden çok zarar verir
Kar maskeli hırsızların kuyumcuyu soydukları anlar kamerada!