Karayılan'ın tecavüz ettiği terörist intihar etti

Terör örgütü PKK, kandırarak dağlara götürdüğü çocuklara cinsel istismarda bulundu, yaşananlara karşı koyanlar ise ölüm tehdidine maruz kaldı. Örgüt elebaşlarından Murat Karayılan'ın da korumalığını yapan "Dilan" adlı terörist, Karayılan'ın tecavüzüne maruz kalması üzerine el bombasıyla intihar etti.

Karayılan'ın tecavüz ettiği terörist  intihar etti
Karayılan'ın tecavüz ettiği terörist intihar etti
GİRİŞ 10.08.2018 11:50 GÜNCELLEME 10.08.2018 11:51
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin güvenlik kaynaklarından aldığı bilgiye göre, terör örgütüne yönelik soruşturmalar ve operasyonlar sonrası alınan ifadeler, PKK'nın kirli yüzünü ortaya çıkartıyor.  İfadelere göre, kandırılarak dağlardaki kamplara götürülen çocuklar örgüt elebaşları tarafından cinsel istismara uğradı. 

EL BOMBASIYLA İNTİHAR ETTİ

Yaşanan çirkin olaylar sonucu bunalıma giren çocuklar intihar etti, istismara karşı koyanlar ise örgüt tarafından infaz edildi.  Örgüt elebaşlarından Murat Karayılan'ın da korumalığını yapan "Dilan" adlı terörist, Karayılan'ın tecavüzüne maruz kalması üzerine el bombasıyla intihar etti. 

TECAVÜZE UĞRAYAN KADIN TERÖRİST İNFAZ EDİLDİ

S.A. adlı 19 yaşındaki terörist ise uğradığı tecavüzü üst yönetime aktardı, bunun üzerine infazla tehdit edildi. Yaşananların ardından hücreye kapatılan S.A, burada da 12 örgüt mensubunun cinsel istismarına uğradı.  Bölücü örgütün kamplarında yaşları 9'a kadar inen çocuklar, kadın teröristler tarafından çeşitli bahanelerle korkutularak örgütün çirkin eylemlerine karşı koymamaları için yönlendirildi. 

TERÖR KAMPLARINDA ÇOCUKLARA CİNSEL İSTİSMAR

Kamplarda ahlak dışı fiiller, erkek çocukların istismarıyla da sürdü. Örgüt, yaşanan istismarlara dayanamayarak hayatlarına son veren çocukların çıkan çatışmalarda öldükleri yalanını uydurdu. KCK Yürütme Konseyi üyesi Duran Kalkan'ın, küçük yaştaki kızları istismar ettiği, örgüt üyesi kızlarla çekilen samimi fotoğraflarıyla ortaya kondu. 

YORUMLAR 60
  • mersin öğretmen 5 yıl önce Şikayet Et
    Koynunda yilan beslersen tabii ki sokar.
    Cevapla
  • KIRKiKi 5 yıl önce Şikayet Et
    pimi kara yılanın yanında çekseydi inanırdık
    Cevapla
  • Erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainlerin yaptigi kacinci namussuzluk bu yazik günah bu insanlara.hdp ye ve pkk ya destek verenler gözünüzü acin artikkk .bunlar kürt düsmani insanlik düsmani.amerikanin ve israil in köpekleri
    Cevapla
  • Efe 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kominist örgüt bunlar erkek kadın birbirine tecavüz etmezse zaten komünistlik leri boşa gider....
    Cevapla
  • Nuri 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok acı haber.Çok uzüldüm.Neden haber yaptınız neden.
    Cevapla
  • cem 5 yıl önce Şikayet Et
    neyine üzüldün la ölen bir terörist
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü