Feci kaza! Bariyerlere çarpıp yola savruldu

Sarıyer'de motosikletle seyir halindeyken virajı alamayan sürücü bariyerlere çarptıktan sonra yola savruldu. Sürüklenen sürücünün yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Başındaki kask nedeniyle kazayı hafif yaralı atlatan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Feci kaza! Bariyerlere çarpıp yola savruldu
Feci kaza! Bariyerlere çarpıp yola savruldu
GİRİŞ 10.08.2018 11:58 GÜNCELLEME 10.08.2018 12:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza Sarıyer Köybaşı Caddesi'nde dün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Tarabya'daki bir yüzme okulunda koçluk yapan Ece Ayşe Dinçtürk (21)'ün kullandığı 34 TA 2154 plakalı motosiklet İstinye'den Yeniköy istikametine ilerlerken virajı alamayarak kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle Dinçtürk motosikletten fırlayarak sürüklendi. Kazayı sıyrıklarla atlatan sürücünün yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Kaza nedeniyle kısa süreli şok yaşayan kadını vatandaşlar sakinleştirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Dinçtürk, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.



Kazanın görgü tanığı Özkan İmren, "Motosiklet İstinye yolundan geliyordu. Daha sonra kaldırıma çarpıp takla attı. Yaklaşık 5 metre sürüklendi. Kadın titriyordu, ağız ve burnundan kan geliyordu. İlk müdahaleyi biz yaptık. Ambulans kaza yerine biraz geç geldi" dedi.

YORUMLAR 3
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahım hayırlı şifalar versin.
    Cevapla
  • Oguz 5 yıl önce Şikayet Et
    Scooter motosikletler zaten en ufak bir hatada devrilmeye müsait. Bir de lastikleri ömürlükmüş gibi 10 sene kullanıyorlar. Scooter kullananlar lastiklerini kauçuk oranı yüksek, yolu iyi tutan lastiklerle değiştirmeliler. Can bu sonuçta. Geçmiş olsun...
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Yavaş surun kardeşim ucuyorsunuz ya 1 saat önce ulaşaçağina 1 saat sonra ulaşin Açil şifalar diliyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi