Tatlıses'in dolar paylaşımı binlerce beğeni aldı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, son günlerde yükseliş gösteren dolar ile ilgili birlik ve beraberlik mesajı verdi, Başkan Erdoğan'ın Türk Bayrağını yerden alıp göğsüne koyduğu görüntüleri paylaştı.

GİRİŞ 11.08.2018 11:55 GÜNCELLEME 11.08.2018 11:56
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

Her zaman Başkan Recep Tayyip Erdoğan`a desteğiyle bilinen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses doların yükselişi ve Türkiye gündemi ile ilgili beğeni toplayan bir paylaşım yaptı.

"BAYRAĞIMIZI GÖĞSÜNE KOYAN BİR ADAM VAR"

 

 

Başkan Erdoğan`ın bayrağımızı yerden alıp göğsüne koyduğu bir videoyu paylaşan Tatlıses, "Bayrağımızı göğsüne koyan, hiç bir zaman üstüne basmayan, diğerleri boş boş bakarken önce bayrağını düşünen bir adam var... Ne aç kalırız ne de açıkta kalırız. Burası Türkiye Cumhuriyeti herkes bunu böyle bilsin." diyerek minnetini dile getirdi.

Tatlıses'in paylaşımı şu şekilde:

"ZOR GÜNLER GEÇECEK, BU ÜLKE NELER GÖRDÜ"

"Sayın BAŞKANIMIZ Recep Tayyip Erdoğan’a güvenim ve inancım tamdır... Ekonomimizi alaşağı etmek isteyen, içerden ve dışardan bize savaş açan düşmanlar, hainler yine galip gelemeyecekler!!! Bizim öyle bir liderimiz var ki; ülkemizin ne adını, ne de şehit kanıyla ıslanmış bayrağımızı ayaklar altına aldırtsın... Bayrağımızı göğsüne koyan, hiç bir zaman üstüne basmayan, diğerleri boş boş bakarken önce bayrağını düşünen bir adam var... Zor günler geçecek, bu ülke neler gördü... Ne ilk olacak, ne de son!!! Doların inip çıkmasıyla bu vatana, bu millete bir şey olmaz!!!

"BİRLİK OLURSAK HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ"

Şimdi avuçlarını ovuşturanlar, yine avuçlarını yalayacaklar, hep beraber göreceğiz... Ne aç kalırız, ne de açıkta kalırız burası Türkiye Cumhuriyeti herkes bunu bilsin!!! Biz bunları yaşadık, dolarmış, avroymuş korkunuz bu mu? Döviz hep indi, hep çıktı... Birlik olursak herşeyin üstesinden geleceğiz, biz hiç bir zaman paranın esiri olan bir millet olmadık, bu da böyle biline...!!!"

YORUMLAR 118
  • Ali aksoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Ortadoguda yahudi devletine en büyük posta koyan,iran cb.sn. Ahmedinejad idi! Şimdi bu görevi sn.cb.,rte aldi herkimolursa olsun,filistin tarafinda duran,avrupa ve abd. leri tarafinda aforoz ediliyor.buda yahdilerin akilli,şeytani düşünceleriyle muaffak oluyor,dünya jesus katili yahudiyi unuttu,islami seytan diye pazarlamaya başladir.
    Cevapla
  • gençli 5 yıl önce Şikayet Et
    Dolar ve altın bozdurmak göğsünü tankın altına koymaktan daha kolaydır. Suriyeyi gözümüzde canlandırıp aklımızı başımıza almalıyız.
    Cevapla
  • enver 5 yıl önce Şikayet Et
    bravo.
    Cevapla
  • Hasancan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir.seferberlik bir organizasyon başlatalım. Sadece reisin anonsu ile olmaz bu iş. Sistemli bir iş olsun. Ben bileziklerimi satacağım.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    dolar yükseleceği kadar zaten yükseldi dahada yükselme ihtimali binde bir hızla aşağıya düşme ihtimali ise yüzde doksan dokuz onun için elinde dolar bulunduranların çoğu bozdurmaya başladı bile
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya