Erdoğan'dan Avrupa'ya çağrı! 'Biz hazırız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize İl Danışma Meclisi Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan yaptığı konuşmada Avrupa'ya seslenerek ''Avrupalı ülkeler de bu dolar tehdidinden çıkmak istiyorsa onlarla da bunu yapmaya hazırız.'' dedi.

Erdoğan'dan Avrupa'ya çağrı! 'Biz hazırız'
Erdoğan'dan Avrupa'ya çağrı! 'Biz hazırız'
GİRİŞ 11.08.2018 17:39 GÜNCELLEME 11.08.2018 19:14
Bu Habere 192 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde;

''Devlet olarak alacağımız tedbirler üzerinde bakanlarımız çalışıyor. Ticaretimizi yerli para üzerinden yapmaya hazırlanıyoruz. Avrupalı ülkeler de bu dolar tehdidinden çıkmak istiyorsa onlarla da bunu yapmaya hazırız. Tüm dünyaya ekonomik savaş ilan eden, yaptırım tehditleriyle ülkeleri haraca bağlayan bu düzeni asla kabul etmiyoruz. Cezaymıs, kurmuş, dövizmiş, yaptırımmış hiçbiri umrumuzda değil. Biz bugünlere milletimizle geldik. Bizim krizden çıkış formülümüz budur. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Savunma sanayisinde bunu yaptık. Şimdi de bunu yapacağız. İhracatta bunu yaptık. Turizmde 40 milyona gidiyoruz. Haberler güzel. Diğer alanlarda da bunu yapacağız. Bize parmak sallayanları pişman edeceğiz.''

 

 

YORUMLAR 192
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    TL banknotlarına altın katılamaz mı
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    AB Ülkelerinin sözcüleri ABD Göbekten bağlı ,çok zor dolardan çıkmaları.
    Cevapla
  • izmir dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    islam ülkeleri islam ordusu ve islam birliği kurmadıkça hep başlarına musibet gelebilir.özellikle amerikanın uşaklığını yapanlar darbecilere destek veren yaltakçılar hesabını vereceklerdir.
    Cevapla
  • izmir dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    ingilteredeki altınlarımızı ülkemize getirseydik döviz açığını kapatıp dolar 3 tl de kalmasını sağlayabilirdik hazineye devamlı altın yığmak çözüm değil döviz rezervlerinide yüksek tutsaydık döviz arttığında merkez bankası piyasaya döviz verecekti şişme dolar bu kadar yükselmezdi.
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden çıksınlar euro da uçuşta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir
PKK'yı süpürecek imza - 23 Nisan günün gazete manşetleri