THY ve Türk Telekom'dan ABD merkezli tüm şirketlere dolar hamlesi...

Türkiye ile ABD arasında ekonomik krizin devam ederken Türk Telekom ve Türk Hava Yolları (THY) kuruluşlarından dolar hamlesi geldi. Ülkemizin en prestijli firmalarından olan Türk Telekom ve Türk Hava Yolları (THY), kamuoyuna mühim açıklamalarda bulunarak ABD merkezli kuruluşlara reklam vermeyeceğinin açıklamasını yaptı.

THY ve Türk Telekom'dan ABD merkezli tüm şirketlere dolar hamlesi...
THY ve Türk Telekom'dan ABD merkezli tüm şirketlere dolar hamlesi...
GİRİŞ 20.08.2018 09:59 GÜNCELLEME 20.08.2018 09:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ülke piyasasındaki dolar kurlarının hızlı yükselişiyle birlikte Türkiye'nin de ekonomi piyasasında oldukça sıkıntılı bir süreç geçirmesi ve akabinde ABD Başkanı Donald Trump'ın ülkemize yönelik aldığı yaptırım kararıyla körüklenen Türkiye ile ABD arasında ekonomik krizin devam ederken, hem Türk Telekom ve hem de Türk Hava Yolları (THY) kuruluşları dolar hamlesi bulundu. Türkiye'nin köklü ve itibarlı kurumlarından Türk Telekom ve Türk Hava Yolları (THY), sosyal platform üzerinden ABD ve Türkiye arasında gündemde yankı uyandıran ekonomik savaş sonrasında kamuoyunu yakından ilgilendirecek mühim açıklamalar gerçekleştirdi. Türk Telekom ve Türk Hava Yolları (THY), Türkiye’den gelmekte olan çelik ve alüminyumdan alınan gümrük vergi oranlarının ikiye katladığına dair aldığı yaptırım krizinin akabinde ABD merkezli kuruluşlara reklam vermeyeceğinin açıklamasını yaptı. İşte, o açıklamalar...

Işın Karaca'dan dolar kurları hakkında espri yapanlara jet uyarı geldi!

 

 

TÜRK HAVA YOLLARI ABD MERKEZLİ KURULUŞLARA REKLAM VERMEYECEK!

Türk Hava Yolları’nda Basın Müşaviri olarak görevini icra eden Yahya Üstün tarafından ilişkin ABD merkezli kuruluşlara reklam vermeyeceğinin özellikle altını çizerek, "Türk Hava Yolları olarak devletimizin ve milletimizin yanında yer alıyoruz. Konu ile alakalı gerekli talimatlar ajanslarımıza verilmiştir" şeklinde ifadelere yer verildi.

türk hava yolları

TÜRK TELEKOM DA, ABD MERKEZLİ KURULUŞLARA REKLAM VERMEYECEK!

Türk Telekom’da Kurumsal İletişim Direktörü olarak görevini icra eden Hamdi Ateş tarafından Twitter üzerinden gerçekleştirilen açıklamalar doğrultusunda yine Twitter aracılığıyla #ABDyeReklamVerme hashtag'iyle başlatılan kampayaya destek verdiklerini duyurarak, "Türk Telekom ailesi olarak biz de 'ABD'ye reklam verme' kampanyasına dahil oluyor, devletimizin ve milletimizin yanında yer alıyoruz. Konu ile alakalı gerekli talimatlar ajanslarımıza verilmiştir" şeklinde ifadelere yer verildi.

türk telekom

YORUMLAR 8
  • meltem34 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk Hava yolları ve Türk telekom çalıştırdığı özel güvenlik şirketinin yerli olmasına dikkat etmeli. bildigime göre iss proser guvenlik şirketi yabancı ülkeye ait.
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    bence amerikadan Türkiyeye uçuşlarda biletleri tl ile satsınlar
    Cevapla
  • millet 5 yıl önce Şikayet Et
    amerikannda hakkindan gelecez Bİ İZNİLLAH
    Cevapla
  • millet 5 yıl önce Şikayet Et
    helallll devammm
    Cevapla
  • Hafize 5 yıl önce Şikayet Et
    Helâl llllll Yola devam inşeAllah....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fena saçmaladı! Özgür Özel'den ilginç darbe çıkışı: ‘Onlar yaparsa teslim olurum’
Alçakça anlaşmayı duyurdu!