VAN Gölü havzasında açlıktan öldüğü belirtilen martılar, köylüleri endişelendirdi. Toplanmayan martı ölüleri nedeniyle hasta olmaktan korkan köylüler, havzanın bir an önce temizlenmesini istedi. Yüzün...

Yorumlar 8 Yorum Var
  • TR- SAKARYA 15.08.2018 16:49
    Dikkat dikkat kasit olabilir => Yurtdisi Farmasötik Lobisi ve yerli isbirlikçi spekatörler kus gribi diye adlandirilan dommuz gribi Virüsüne, gelistirdigi asisina stratejik satis stratejisi Reklami.. tekrardan devreye sokma çabasindadir ... saglik Bakanligi acil olarak konuya inceleme baslatmali.. tesadüfi olamaz... Türkiye' uyanik olmali yerli ve yurdisi asi farmatoloji sektörünü titizlikle takibe almalidir, incelemeye almalidir... Mister Trump ekonomik savasin yanina Farmatoloji ilaç savasinida ekleme ihtimali arastirilmali.
  • zafer gülten 15.08.2018 15:34
    bazıları kuş açlıktan ölürmü demişler,martılar bilhassabalıkla beslenen canlılardır,ama aç olduklarında tahıllı şeylerde yarler. Van gölünden balık avlayamaslarsa,içecek tatlı su ve kuru ekmek dahi bulamazlarsa açlıktan ölürler tabii. sonra sayılarıda fazla,kimse birşey vermeyince,yaşam alanları karınlarını doyurmaya elverişli olmayınca açlıktan ölürler tabbni.
  • Yasin 15.08.2018 12:05
    Yokluk zamanlarında yaban hayvanlarına su ve yiyecek vermek sevaptır.
  • Argıthanlı 15.08.2018 11:16
    Kuş gribidir dikkat edilmesi gerekir !!!
  • zafer gülten 15.08.2018 10:46
    eeey Van lılar bi zaman deprem oldu,Allah tan yardım istediniz,şu zavallı martılara verecek bir kuru ekmeğinizde yokmuydu,hayvanları açlıktan öldürdünüz. sonra Allah tan merhemet beklersiniz,merhamet etmeyene merhamet olunmaz.
Daha fazla yorum görüntüle