PKK yediği darbelerden sonra karıştı!

Güvenlik güçleri, Tunceli kırsalındaki operasyonlarında üç teröristi etkisiz hale getirdi.

PKK yediği darbelerden sonra karıştı!
PKK yediği darbelerden sonra karıştı!
GİRİŞ 15.08.2018 13:03 GÜNCELLEME 15.08.2018 13:48
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Tunceli kırsalında bölücü terör örgütüne yönelik başlatılan operasyonlar devam ediyor.

TERÖR ÖRGÜTÜ KARIŞTI! PANİK VE ÇARESİZLİK

 

 

Bölge halkının da yardımıyla bir grup teröristin yerleri tespit edildi. Bunun üzerine bölgeye karadan sızan güvenlik güçleri terörist grupla sıcak temas sağladı. Ardından devam eden hava destekli operasyonla üç terörist ölü ele geçirildi.

Pülümür bölgesindeki operasyonlarla da bölücü terör örgütüne önemli darbe vurulduğu belirtildi. Örgütün sürekli zayiat verdiği Tunceli'ye sözde elebaşı gönderme konusunda önemli tartışmaların yaşandığı tespit edildi. Örgüt içinde yaşanan panik ve çaresizliğin teslim olan teröristlerin ifadelerinde de yer aldığı bildirildi.

TUNCELİ TEMİZLENDİ

Güvenlik güçleri, bölücü terör örgütüne karşı 2017 yılında yaptığı başarılı operasyonları 2018 yılında da aralıksız ve kararlılıkla sürdürüyor.

Terör örgütü PKK’nın bazı sol örgütlerle dirsek teması kurduğu Tunceli’de de 2018’de 18’i aranan 20’si sözde lider kadrosundan 84’ü ölü 94 teröristetkisiz hale getirildi. 2017 yılında ise 94’ü ölü 114 terörist etkisiz hale getirilmişti.

18’İ ÖDÜLLÜ LİSTEDE

İHA muhabirinin derlediği bilgiye göre, 2018 yılında bugüne kadar Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) desteğiyle Tunceli’de komando, jandarma ve polis özel harekat timleri tarafından çok sayıda operasyon gerçekleştirildi.

İnsansız hava araçları ve helikopterlerin havadan destek verdiği operasyonlarda “kırmızı” listede aranan ve 9 güvenlik görevlisi ile 1 öğretmeni şehit eden sözde Erzurum saha sorumlusu "Panzer Kemal" kod adlı Medeni Sayılgan, yine Kırmızı listede aranan 6 öğretmen ve 9 güvenlik korucusunu şehit eden Atakan-Mahir kod adlı İbrahim Çoban’la, "Turuncu" listede yer alan 2’si TKP/ML-TİKKO’lu 3’ü terör örgütü PKK’nın sözde sorumluları ile 11’i gri listede yer alan 84’ü ölü 94 teröristi etkisiz hale getirdi.

YORUMLAR 5
  • keke 5 yıl önce Şikayet Et
    Ensenizdeyiz ogluuuum kaçacak yeriniz yok...
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun mehmetcigmize allah yardım etsin pkk yı kahretsin. Abd dolar boş işler siz pkk yı bitirin herşey yoluna girer
    Cevapla
  • tekin51 5 yıl önce Şikayet Et
    Tunceli ili pkk. li teröristlerden temizlenmelidir. Allah, Polis ve Askerimize kuvvet versin.
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Tunceli özellikle ve öncelikle pkk lilerden arındırılmalıdır.Anadolu nun ortasında etnik teröre yer yok.
    Cevapla
  • YiğidoDoç 5 yıl önce Şikayet Et
    Sıra size de gelecek satılmışların sözde liderleri, Amerikan-israil uşakları.. Az kaldı inşallah! Şer batının yatırımları boşa çıkacak Allahın izniyle..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...