Silivri’de hafriyat kamyonu eve girdi...

Silivri'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafriyat kamyonu bir eve girdi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Gözaltına alınan sürücünün ehliyetine alkollü araç kullanmaktan el konulduğu, ayrıca aranmasının bulunduğu öğrenildi.

Silivri’de hafriyat kamyonu eve girdi...
Silivri’de hafriyat kamyonu eve girdi...
GİRİŞ 15.08.2018 14:19 GÜNCELLEME 15.08.2018 14:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gazitepe Mahallesi’nde Nurullah G. yönetimindeki 34 ZOS 19 plakalı hafriyat kamyonusürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bir eve çarptı.

Kaza sonrası evin duvarının bir kısmı yıkıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken hafriyat kamyonu sürücüsü gözaltına alındı. Sürücünün ehliyetine alkollü araç kullanmaktan el konulduğu ayrıca aranmasının bulunduğu öğrenildi.





 

 

 

YORUMLAR 6
  • izmir dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    ehliyete el koymakla bitmiyor adam ehliyetsiz kullanıyor 10 yıldır polis çevirmesin 10 yıldır ehliyetsiz sürebilir.istihbarat o şöferi takip edecek ne iş yapıyor bakacak şu an türkiyede taksi-dolmuş-kamyon alkol ve uyuşturucu kullanıpta şöferlik yapan 5 bin şöfer bulur.ayrıca bar-birahane ve eğlence merkezi yakınında çıkan sarhoş araç kullanan her akşam 5 bin kişiye ceza kesebilir.
    Cevapla
  • Hakkı 5 yıl önce Şikayet Et
    adalet bu ülkede iyilerin menfaatine dönmedikçe , başımıza daha çok bela yağar. Mazlumların ahı herkesi yakacak
    Cevapla
  • Fatih Aygün 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı nasıl işe alıyorlar iş veriyorlar. Takograf denen cihazlar niye var. İnsan hayatı bu kadar ucuz bizim ülkemizde.
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    her yorumumda yazmışımdır,araba kazaları normal değil,sürücüler ya uykusuz yola çıkıyor,ya alkol yada hap türü uyuşturucu kullanıyor diye.araba kazalarında bir kanun çıkarılarak kazaya sebeb olan sürücünün ayrıca alkol yada uyuşturucu kullanıp kullanmadığına bakılması lazım.
    Cevapla
  • garip 5 yıl önce Şikayet Et
    kaç yıldır el konulmuş neden açıklama yok ve el konulduğundan beri araç kullanıyor neden yakalanmamış illede kaza yapmasımı beklenmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç Hakk'a yürüdü
Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele zirvesi