MİT tespit edip, TSK öldürmüştü! İşte ilk görüntü

Sincar'da PKK terör örgütünün sözde yürütme konseyi üyesi ‘Mam Zeki Şengali’ kod adlı terörist İsmail Özden'in etkisiz hale getirildiği operasyonun ardından çekilen görüntüler ortaya çıktı.

MİT tespit edip, TSK öldürmüştü! İşte ilk görüntü
MİT tespit edip, TSK öldürmüştü! İşte ilk görüntü
GİRİŞ 16.08.2018 11:33 GÜNCELLEME 16.08.2018 20:32
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

TSK ve MİT'in ortaklaşa düzenledikleri operasyonda Kuzey Irak’ın Sincar bölgesi sözde sorumlusu ve PKK terör örgütünün sözde yürütme konseyi üyesi ‘Mam Zeki Şengali’ kod adlı terörist İsmail Özden etkisiz hale getirildi.

PKK'nın en yaşlı üyelerinden 66 yaşındaki Özden'in etkisiz hale getirildiği operasyonla, PKK/KCK'ya yönelik sınır ötesinde yürütülen başarılı operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Özden, kırmızı listede olup sınır ötesinde düzenlenen anlık hava harekâtıyla etkisiz hale getirilen ilk isim oldu.

 

 

YEREL KAYNAKLAR GÖRÜNTÜ PAYLAŞTI

Yerel kaynaklar PKK elebaşı İsmail Özden'in içinde bulunduğu iddia edilen aracın görüntülerini yayınladı. Görüntülerde aracın Türk savaş uçaklarının saldırısı sonrası hurda haline geldiği dikkat çekti. Özden'in içinde bulunduğu aracın lazer güdümlü bombayla vurulduğu değerlendiriliyor. 

AVRUPA'DA ÖNEMLİ FAALİYET YÜRÜTTÜ

Terörist Özden, 1992-1996 yılları arasında Avrupa'da faaliyet yürüttü. 1996'da "PKK üyesi olmak" ve "Türklere ait iş yerlerine saldırıda bulunmak" suçlarından Almanya'da tutuklanan Özden, 1998'de tahliye edildi. KCK yürütme konseyi üyesi olan Özden, 2018'de sözde KCK Sincar eyalet sorumluluğuna getirilmişti.

YORUMLAR 111
  • fatih B 5 yıl önce Şikayet Et
    Tek bir terörist kalmayıncaya kadar devam. Şu an mücadeleyi yürütenlerin Hepsi gönüllü saha da görüyor alçaklar, pkk gerçekten insanlığın utanç tarihine geçti. idam cezası yok belki ama Türk halkının vicdanında hepsi idam edilmiştir öyle asılarak da değil. artık Kaybettiklerini onlar da biliyor bu sefer zerre kadar şansları yok.
    Cevapla
  • Hatayspor 5 yıl önce Şikayet Et
    gerbirmiş deyilmi inşallah
    Cevapla
  • Davut 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu, iti öldürdük diye Adıyaman'a 4 askerimizi şehit ettiler İntikamımızı alın
    Cevapla
  • 3838 5 yıl önce Şikayet Et
    böyle oyarlar işte, it sürüleri aslanlara ne edebilir ki ateşin bol olsun darısı öteki itle inşallah.
    Cevapla
  • Hurmiye 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ateş az geldi ahirde ateşi harlansn hic sönmeden inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme