Siirt Valisi denetime çıktı! Hepsini tek tek kırdı

SİİRT Valisi Ali Fuat Atik, kentteki kamu kurum ve kuruşlarında sabah saatlerinde denetmelerde bulundu. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün yeni binasında fayansların altında boşluk fark eden Atik, çekiçle kırdığı fayansların düzgün döşenmesini istedi.

Siirt Valisi denetime çıktı! Hepsini tek tek kırdı
Siirt Valisi denetime çıktı! Hepsini tek tek kırdı
GİRİŞ 16.08.2018 13:14 GÜNCELLEME 16.08.2018 16:54
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Vali Ali Fuat Atik, mesai saatinin başlamasıyla birlikte kamu kurum ve kuruşlarını denetledi. Personelle bir araya gelen Vali Atik, sorun ve talepleri dinledi. Bu tür denetimlerin aralıksız süreceğini belirten Atik, "Aniden herhangi bir kuruma giderek çalışmalarını denetleyeceğim, bunu zaman zaman bizzat kendim yapacağım" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün yeni binasında da denetleme yapan Vali Ali Fuat Atik, yürürken, fayansların altında boşluk olduğunu fark etti. Vali Atik, çekiç isteyerek bu fayansları kırdı. Yüklenici firmanın işi düzgün yapmaması nedeniyle fayansları kıran Atik, "Bu fayansların altı boş, işçilik güzel yapılmamış, bakın sizlere kanıtladım. Bir daha geldiğimde bunların onarılmış olmasını ve sağlam yapılmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 72
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bravo sayın valim helal olsun denetimlere ağırlık verin çünkü genelde inşaat işçiliği vur gitsin hesabı yapıyorlar neticede bizlerin vergileriyle ödeniyor çok titiz kontroller olmali
    Cevapla
  • Cengiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Görevini hakkıyla yapmaya çalışan bir vali helâl olsun. Umarım diğer valiler de örnek alır.
    Cevapla
  • vatandaş.. 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet, idarecilerimizi böyle sahada görmek isteriz
    Cevapla
  • Isparta'lı 5 yıl önce Şikayet Et
    Kamuya böyle adamlar lazım.
    Cevapla
  • maden 5 yıl önce Şikayet Et
    yahu vali bey, taşı duvarı denetleyeceğinize bonzai içen, uyuşturucu içen, gasp yapan 128 -300-1000-5000 sabıkası olduğu halde dışarılarda cirit atan psikopatları denetleyin Allah rızası için.. Efendim ne uğraşıyorsunuz taşla duvarla. sokaklarda psikopat, suçlu gırla geziyor. acaba farkında mısınız?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bilet alıp binemeyen Türk kimdi? İşte Titanik ile ilgili daha önce bilmediğiniz 45 sır!
Hamas resti çekti! Gazze şartlarında taviz yok