10 gün sonra baba olacaktı

Çanakkale'de aracının direksiyon hakimiyetini kaybedince yol kenarındaki tabelaya çarpan sürücü hayatını kaybetti. Araç içinde sıkışarak hayatını kaybeden şahsın 10 gün sonra baba olacağı öğrenildi.

GİRİŞ 17.08.2018 00:36 GÜNCELLEME 17.08.2018 09:46
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, feci kaza bugün saat 19.45 sıralarında Çanakkale-İzmir Karayolu üzerinde meydana geldi. 17 AAK 061 plakalı otomobilin sürücüsü 28 yaşındaki Sinan Gelmez, Çanakkale'den İzmir istikametine doğru seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir şekilde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Taklalar atmaya başlayan araç, yoldan çıktı. Daha sonra yol kenarında bulunan Çanakkale tabelasına çarpan araç, ters bir şekilde durdu. Kazayı gören diğer sürücüler kazayı polis ve 112 Acil sağlık ekiplerine haber verdi.

 

 

Olay yerine gelen polisler araç içinde sıkışan Sinan Gelmez'i görünce itfaiye ve kaza kırım ekibini çağırdı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Gelmez'in yaşamını yitirdiği öğrenildi. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve kaza kırım ekiplerinin yaklaşık bir saat çalışmasının sonrasında Gelmez'in cansız bedeni araç içinden çıkarıldı. Kaza yerine gelen Gelmez'in yakınları sinir krizleri geçirdi. Gelmez'in cenazesi ambulansla Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

2 yıllık evli olan Sinan Gelmez'in 10 gün sonra baba olacağı öğrenildi. Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.
 

YORUMLAR 10
  • SeLin ce 35 5 yıl önce Şikayet Et
    Wolvo olsaydı belki kurtulurdu
    Cevapla
  • yücel 5 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet etsin coluguna cocuguna sabırlar versin ailesine eşine buyuklerine amin
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah Teala Hz. rahmet etsin. Bizim millet en kısa sürede eski araçlardan kurtulmamız gerekiyor. esp sistemi olmayan tüm araçların trafikten men edilmesi ve ötvsiz olarak yeni araç alımının teşvik edilmesi gerekiyor. yerli araçlarda sıfır ötv olabilir. böylece vatandaş yerliye teşvik edilir.ithal araçlarda indirim yapılmazsa yabancı üreticiler de Türkiye'de araç üretmenin yolunu arar.
    Cevapla
  • bir garip yolcu 5 yıl önce Şikayet Et
    ehliyat almak zorlaştırılmalı sadece ehliyette değil bence eğitim sistemimizin komple değişmesi lazım insanların birbirlerine saygısı sevgisi kalmadı hoşgörü kalmadı
    Cevapla
  • dinci hoca 5 yıl önce Şikayet Et
    ölenlere rahmet kalanlara saglik olsun. topragi bol olsun.
    Cevapla
  • hoca 2 5 yıl önce Şikayet Et
    dinci hoca bizde vefat eden icin Allah Cennetiyle mukafatlandirsin, Rahmetiyle muamele eylesin, kabrini pür nur eylesin gibi dua mahiyetinde ifadelerle temennide bulunulur. Nedir bu frenkmeşreb ifadeler ya hu! Değerlerimizi unuttuk mu, ne?
    Cevapla
  • Tufan 5 yıl önce Şikayet Et
    Gayrımüslimlere toprağa bol olsun denir. Müslümana Allah rahmet eylesin kalanlara da Allah sabır versin denir. Dinci hoca yazıp saçma sapan yorum yazmak da nedir?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?