Kabe'den canlı yayında kritik çağrı!

Ülke TV’de yayınlanan ‘Aslında Ne Oldu?’ programına katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş canlı yayında milli para çağrısı yaptı.

GİRİŞ 17.08.2018 12:30 GÜNCELLEME 17.08.2018 13:04
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Hasan Öztürk’ün sunumuyla Mekke’den canlı yayınla ekrana gelen ‘Aslında Ne Oldu?’ programına katılan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Dün akşam yayınlanan programda Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk’ün ‘Yerli malların kullanılması konusunda Diyanet İşleri Başkanlığı personellerine bir çağrıda bulunuyor musunuz?’ sorusunu cevaplayan Erbaş, hem sözlü hem de yazılı olarak milli para çağrısında bulunduklarını açıkladı.

LÜKS VE İSRAFTAN KAÇININ

 

 

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, ülkedeki tüm il ve ilçe müftülerine özel bir yazı gönderdiklerini söyledi ve bu yazıyı canlı yayında okudu. Erbaş verdiği mesajda Türkiye’ye yapılan ekonomik saldırılar karşısında bütün diyanet personellerinin milli para kullanması gerektiğini söyleyerek lüks ve israftan kaçınılması konusunda da uyarıda bulundu.

DOLAR ÜZERİNDEN HAC VE UMRE YAPILMIYOR

Prof. Dr. Ali Erbaş ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı olarak hac ve umre ibadetlerinin parasını 2 yıl önce dolar üzerinden almayı bıraktıklarını ve TL seferberliği başlattıklarını da hatırlattı.

YORUMLAR 20
  • Hacı 5 yıl önce Şikayet Et
    Şuan hacdayım. Dolar üzerinden alınıyor. Bir sürü hacı kurada çıkmasına rağmen gidemedi. 10 senede çıkıyor. İnsanlar ekonomi düzeyi hep aynı kalmıyor. Batak firmalara kbedVa kredi vereceğine devlet hacılara kur sabitleme ve taksitli ödeme maliyetini üstlenip yardımcı olsun.
    Cevapla
  • Hamza 5 yıl önce Şikayet Et
    Iktidarın yerinde olsam tüm hac seferlerini yasaklarım , o Dolarlarla Eurolarla Amerikaya destek veriyor araplar
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Parayı tl olarak güncellemek yerine o günkü kur ile hesap edip tl isteniyor. Geçen yıl umre için 1000 dolar karşılığı verdim bu yıl ile arada ne oldu da bugün gidecek olan tl olarak 1000 dolar karşılığı isteniyor. Suud da otel fiyatı aynı thy uçak bileti aynı değişmedi.
    Cevapla
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bal gibi dolar uzerinden. Dolari TL ye cevirince TL uzerinden oluyor.
    Cevapla
  • Fani 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaldığın otelin parasını kim veriyor bindiğin uçağın parasını kim veriyor yılda kaç ke gidiyorsun masraflarını kim karşılıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü