İstanbul polisinden değnekçilere operasyon!

İstanbul Esenyurt'ta yetkileri olmadığı halde alışveriş merkezlerinin çevresine kulübeler koyarak vale ücreti aldığı belirlenen kişilere yönelik operasyon düzenlendi.

İstanbul polisinden değnekçilere operasyon!
İstanbul polisinden değnekçilere operasyon!
GİRİŞ 18.08.2018 11:35 GÜNCELLEME 18.08.2018 11:35
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Esenyurt Koza Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezindeki restoranlara gelen araç sürücülerinden, yetkileri olmadığı halde kendilerini vale olarak tanıtarak para istediği belirlenen kişilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda sürücülerden 20-25 lira aldığı belirtilen 4 kişi yakalandı. Yakalanan kişilerden birinin çeşitli suçlardan arandığı belirlenirken bir kişinin üzerindenise ruhsatsız 2 tabanca çıktı.

Çevredekiler, kendilerini vale olarak tanıtan kişilerin restoranlar önüne her 5 metrede bir vale yazılı duba koyduklarını ve kendilerinden ücret talep ettiklerini iddia etti. Dubalar ve kulübeler Esenyurt Belediyesi zabıta ekipleri tarafından kaldırılırken 2 kişi gözaltına alındı, 2 kişiye ise ise zabıta para cezası kesti.

YORUMLAR 15
  • Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim gidme sende o aynı zihindeki restorana hee kafasına göremi bu adamlar mekan sahibi yol veriyo adama ne kızıyon gidip orda yeme aynı bu adamlar kadar suçlular
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Burada bu adamlar elini kolunu sallayıp bu dubaları koyuyorsa ve buranın esnafı da bu olup bitene sessiz kalmışsa bu işlenen suça göz yummuş oluyorlar. Müşteriler şikayet etmese alan memnun satan memnun yani. Ya da bu çete oradaki esnafa da göz dağı vermiş olabilir. Yani basit bir üçkağıtçılık yerine düpedüz bir çete faaliyeti de var gibi.
    Cevapla
  • Sade Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Büyükşehirlerde yüzlerce benzeri var. Otopark işi bu çürümüşlüğün sadece bir tarafı. Haraç, kumar, uyuşturucu, gasp, fuhuş, şantaj işiyle uğraşan ve vatandaşın kanını emen yığınla ipsiz sapsız serseri mayın gibi aramızda dolaşıyor. Acı ama bu yozlaşmaları ortaya çıkaran içinde yaşadığımız hayatın taa kendisi. Televizyonlarda bile mafya dizileri neredeyse rating rekorları kırarken, köşe dönmece, lüks hayata özendirmeler milyonların izlediği dizilerin ana konuları olurken, suç işleyenler kolayca dışarı çıkabiliyorken Allah bu milleti korusun diyeceğim ama tedbir alınmazsa dua yeter mi kardeş? Devlet büyüklerine çok iş düşüyor.
    Cevapla
  • nefret 5 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum cezaların ağırlaştırılmaması çok düşündürücü ?bana dokunmayan yılan bin yaşasın inşallah dokunur.
    Cevapla
  • Boyabatlı 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi olmuş, bunlara göz açtırmayın
    Cevapla
  • alp asker 5 yıl önce Şikayet Et
    istanbulun heryerinde var bunlardan butun otoparklara bir polis istiyoruz bayramda, halkin bir sorununu adam akilli cozun, aldiniz ne yaptiniz peki, harac alan bu insanlara.. biz suclularin cezalandirilmasini istiyoruz hemde cok siddetli yuksek cezalar kesin, herşeyini alin. bu gibi insanlar sadece basit bir suc islemiyorlar devleti duzeni yok sayiyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'