Bayram tatilinin ilk günündeki acı bilanço!

Bakanlar Kurulu kararıyla 9 güne çıkarılan Kurban Bayramı tatilinde, yapılan tüm uyarılar ve alınan önlemlere karşın yollarda yine çok sayıda kaza meydana geldi. Dün mesai bitiminden bugün saat 16.00’ya kadar meydana gelen 16 kazada, 10 kişi hayatını kaybetti, 58 kişi yaralandı.

Bayram tatilinin ilk günündeki acı bilanço!
Bayram tatilinin ilk günündeki acı bilanço!
GİRİŞ 18.08.2018 17:22 GÜNCELLEME 18.08.2018 17:27
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, dün mesai bitimi sonrası memleketlerine ve tatil yörelerine gitmek için yollara düştü. Trafikte yoğunluk yaşanırken, ülkenin dört bir yanından yine kaza haberleri gelmeye başladı. Dün saat 18.00'den gece yarısına kadar Manisa'da 2, Ordu, Bursa ve Düzce'de meydana gelen 5 ayrı kazada, 5 kişi öldü, 27 kişi yaralandı.

Tatilin ilk günü olan 18 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00'ya kadar ise 11 kaza meydana geldi. Antalya ve Çorum'da 2'şer, Adıyaman, İzmir, Aydın, Manisa, Balıkesir, Niğde ve Malatya'da meydana gelen kazalarda 5 kişi öldü, 31 kişi yaralandı. 

 

 

YORUMLAR 31
  • Trabzon 5 yıl önce Şikayet Et
    Valla perşembe günü Ankaradan geldim, millet deli gibi araç kullanıyor, en düşük hız 130.. Gözüm korktu.. 100 ü geçer ölü sayısı.. Yinede Allah korusun..
    Cevapla
  • ZOR38 5 yıl önce Şikayet Et
    Sivil Trafik Polisi/Memuru trafikte denetim yapması hepimizi rahatlatır, katılıyorum, vardırda mutlaka, demekki TRAFİK Canavarları umulduğundan çok daha fazla. Araç kullanırken Telefona DIKKAT ve Şöfer Kardeşlerimiz sadece ve sadece Trafiğe/ Yola konsantre olmalı. Özellikle EMNIYET KEMERİ, arka koltuktakiler mecburen dahil, LÜTFEN. Memleketimizin İNSANI Yurt içinde-Yurt dışında çok değerli. Trafik CANAVARI olmayalım
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Bilinçsiz sorumsuz araç kullanan çok kimi aşırı hızlı kimi oldukca yavaş ancak ensolşeritten giderek trafiyin akışını engelleyen çok sürücüyle karşılaştım her türkiyeye izine geldiyimde arabamın arka camına şöyle bir yazı yazdırmak isterim ancak bilinçsiz hükalalarla kavga olasılıgını göz önünde bulundurarak yazmıyorum Yazmak istediyim BEN HAYDUT GİBİ ARAÇ KULLANIYORUM ! YA SEN ?
    Cevapla
  • Mehmet Emin DEMİR 5 yıl önce Şikayet Et
    Bayram tatilinden daha çok yararlanmak için zamanla yarışılıyor. Ayrıca; bayramlar ailelerin yanında geçirilmesi gerekli. Annelerimizi babalarımızı bırakıp deniz kenarlarına gidiyoruz. Bu mu bayram? Bu nedenle ülkenin ciddi bir kısmı yollara çıkıyor.
    Cevapla
  • Sivasda trafik 5 yıl önce Şikayet Et
    Trafik kurallarını gereksiz gören bir kesim var. Eğitimsiz cahil. Onları hergün evden işe işten eve giderken görüyoruz. 15 dk lık yolda 15 kişinin kırmızı işıkları önemsemediğini, MOBESE kamerasının altında 5 sn dir yeşil yanan yönün hakkını bile kırmızıda geçip gasbeden kişileri görüyoruz. Bunlara gerekli denetimi cezai işlemi yapmayan görevlileri görüyoruz. Bu kuralsızlığın cezalandırılmadığını gören diğer herkesinde kırmızıda geçmeyi normal karşılamaya başladığını, hız kurallarına uymadığını , artık kural tanımadığını görüyoruz. Olay o kadar basit değil. Sivasda gördüğüm bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi