Bali çeken iki öğrenci ölü bulundu

Uşak'ın Banaz ilçesinde geçen yıl sınıfta kalan Anadolu lisesi öğrencisi oldukları öğrenilen 2 kişi ölü bulundu.

Bali çeken iki öğrenci ölü bulundu
Bali çeken iki öğrenci ölü bulundu
GİRİŞ 19.09.2007 18:38 GÜNCELLEME 19.09.2007 18:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bu sene alt sınıfta eğitim görecek olmanın acısına dayanamayan öğrencilerin uyuşturucu içeren bali çektikten sonra av tüfeğiyle intihar ettiği belirtiliyor. Öğrencilerden Sercan İridağ'ın doğum günü olduğu iddia edildi.

Elde edilen ilk bilgilere göre olay Banaz'dan Kuşdemir köyüne giden yolun kenarındaki çalılık arazide meydana geldi.

Sınıfta kaldıkları için bunalıma girdikleri iddia edilen 2 arkadaş, dün akşam yol boyu yürüyerek bali çekti. Dün aynı zamanda Sercan İridağ'ın doğum günü olduğu ve her iki çocuğun da evlerinden 'teravih namazına gidiyoruz' diye ayrıldıkları ileri sürüldü.

Bir süre yürüyen 2 arkadaştan Sercan İridağ (1990), arkadaşı Serhat Ceylan'ı tüfekle vurarak öldürdü. Ardından kendini vurarak intihar etti. Çocukların cesedi bugün öğle saatlerine doğru bulundu. Kokuşmak üzere olan cesetler Banaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Eşme Anadolu Lisesi'nde okuyan Sercan İridağ'ın bu sene kaydını Uşak'a aldırdığı öğrenildi. Serhat Ceylan ise Banaz Anadolu Lisesi'nde eğitim görüyordu.

YORUMLAR 3
  • Arif YILMAZ 16 yıl önce Şikayet Et
    Nerde Kaldı Maneviyat. Biz bu topraklarda yüzyıllarca hüküm sürmüş osmanlının evlatlarıyız ülkemizin hali o kadar içler acısı ki kimse bunu görmek istemiyor 8 10 yaşlarında çocuklar sigara içiyor kimse sesini çıkarmıyor anası babasıda dahil sonra bu çocuklar bali tiner derken uyuşturucu sonucu ölüm bunun çözümü manevi değerler sahip çıkalım değerlerimize
    Cevapla
  • diyarbakırsporlu 16 yıl önce Şikayet Et
    mustafa kardeş bu haberide siyasete döktün ya helal olsun =)). Allah taksiratlarını affetsin.Mekanları cennet olsun!
    Cevapla
  • mustafa kala 16 yıl önce Şikayet Et
    çok yazık. vatan evladları ne hallerde fatihin torunları ne durumda işte batının çanakkalede yapamadığını bu sefer başardığının kanıtı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'