Sevilen oyuncudan acı haber...Hayranları yasta

Adana'da otomobiliyle hemzemin geçitten geçmeye çalışırken lokomotif çarpması sonucu hayatını kaybeden Deniz Bezek'in, Blu TV'de yayınlanan 'Sıfır Bir' dizisinde rol aldığı ortaya çıktı.

Sevilen oyuncudan acı haber...Hayranları yasta
Sevilen oyuncudan acı haber...Hayranları yasta
GİRİŞ 20.08.2018 14:17 GÜNCELLEME 20.08.2018 14:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Adana Adli Tıp Kurumu'na gelen dizi oyuncuları, gözyaşlarına boğuldu. Sıfır Bir dizisinde Mahir isimli karaktere can veren Deniz Bezek'in ölümünden büyük üzüntü duyduklarını belirten dizi oyuncuları, ailesine sabır diledi.

'TUVALATE GİTTİM'

Ayrıca kazanın ardından, hemzemin geçitteki bariyerlerden sorumlu olan TCDD görevlisi ise gözaltına alındı. İsmi açıklanmayan görevli, polis merkezindeki sorgusunda, olay anında tuvalete gittiğini söyledi. Geri döndüğünde ise kazayı görüp korktuğunu ve olay yerinden kaçtığını ileri sürdü. Polisin soruşturması sürüyor.

'BİZİM CANIMIZ BİR İHMAL KURBANI'

"Sıfır Bir Adana" dizisi başrol oyuncusu Ali Sancaklı, 2 yıldır Bezek ile birlikte dizi setlerinde çok şey paylaştıklarını bir çok senaryo ezberlediklerini belirterek, "Ama şimdi onun bir hiç yüzüne aramızdan ayrılmasına inanamıyoruz. Deniz Bezek sabah evine giderken bariyerler kapalı olmadığı için hemzemin geçitten geçmiş ancak ona lokomotif çarpmış. Orada hemzemin geçit görevlisi var. Bu arkadaş tren ya da lokomotif geldiği zaman düğmeye basıp bariyerleri indiriyor. Ancak güvelik görevlisinin polise verdiği ifadeye göre o sıra tuvalete gitmiş. Tamam tuvalete gitmiş olabilirsin. Ancak telsiz var, telefon var neden haberleşilmiyor. Bizim arkadaşımız canımız, bir ihmal kurbanı. Bunun için biz ihmali olanlardan sonuna kadar davacıyız. Ve bu kişilerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Ben bu konuda yetkililerden yardım istiyorum. Bizim bugün içimiz yanıyor. Artık Deniz Bezek aramızda yok. O daha 26 yaşındaydı bir sürü hayali vardı" diye konuştu.  Bu sırada hemzemin geçit görevlisinin gözaltında olduğu, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bende bir geçit bekçisi olarak haberi okuyunca tüylerim diken diken oldu evet burda hatalı geçit bekçisi yolcu trenlerinin geliş saatleri bellidir değişmez çoğu geçit klubelerinde tuvalet su yoktur hatta elektirigi olmayan tavanı akan telsizi olmayan geçit klubeleri var maaşlar asgeri ücret yemek yol yok çalışma şartları çok kötü iş çok riskli benim çalıştığım geçit klubesinde de tuvalet yok su yok ihtiyaclarimi gidermek için klubeyi terk etmek zorunda kalıyorum yani demek istediğim burda %60 geçit bekçisi suçluysa %40 da işveren suçludur tek tek geçit klubelerini gezin inceleyin
    Cevapla
  • hlt01 5 yıl önce Şikayet Et
    ihmalkarlıklar da bir sebeptir ölüm için.. o an geldiğinde hiçbir önlem ölümün önüne geçemez. eceli bir saniye dahi ileri veya geriye almak mümkün mü?
    Cevapla
  • Ecdad 5 yıl önce Şikayet Et
    Kursun yiyincede eceli gelmiştir...gerisi bahane ...bence katilleri serbest bırakmak lazım...herkes eceli ile oluyor aslında
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    ECEL GELDİKTEN SONRA Baş ağrısı BAHANE..ALLAH RAHMET EYLESİN..
    Cevapla
  • ferhat s 5 yıl önce Şikayet Et
    vakti dolmus,gerisi bahane
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar