Utancından yüzünü kapattı! Genç kız fena yakalandı

Samsun'da bir alışveriş merkezindeki mağazadan çanta ve şort çalan genç kız mağazadan çıkarken alarmın çalması sonucu yakalandı.

Utancından yüzünü kapattı! Genç kız fena yakalandı
Utancından yüzünü kapattı! Genç kız fena yakalandı
GİRİŞ 28.08.2018 17:34 GÜNCELLEME 28.08.2018 17:34
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Olay, Canik ilçesi Yeni Mahalle'de bulunan bir alışveriş merkezindeki mağazada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Samsun'a geldiği öğrenilen 18 yaşındaki M.I.Ç. adlı kız, mağazada bulunan ve her ikisinin değeri 200 lira olan beyaz şort ve bel çantasını çalarak yanında getirdiği çantaya koyup kaçmak istedi.

SERBEST BIRAKILDI

 

 

Mağazadan ayrılırken alarmın çalması sonucu güvenlik görevlileri tarafından yakalanan M.I.Ç. çaldığı malzemeleri geri verdi. Polise teslim edilen M.I.Ç., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.I.Ç., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 109
  • tut 5 yıl önce Şikayet Et
    hırsızların iştahı kabarır ceza yok diye sonra tut tutabilirsen hırsızları
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    boşanmış karısını annesinin evine tırmanarak bıçaklayıp balkondan atan kişi de adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış.Bu kızın durumu ile aynımı? Ya hastalık yada cahillikten belli ki.
    Cevapla
  • Nedeni 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu hırsızlık öyle basit bir iş değil kimi hastalık derecesine getirir ama gerçekte arkada yatan sebep nedir böyle bir insana bunu yaptıran
    Cevapla
  • doğan 5 yıl önce Şikayet Et
    Cahillik etmiş. Pişman da olmuştur zaten. İhtiyaçtan değil tamamen özentiden kaynaklı bir durum.Anne babalar düzgün evlat yetiştirmeli
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    ceza yokmu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı