Parkta çocuklara ateş açan kişi hakkında karar!

Pendik'te parkta oynayan çocuklara ateş açtığı gerekçesiyle yeniden gözaltına alınan Barış B. tutuklandı.

Parkta çocuklara ateş açan kişi hakkında karar!
Parkta çocuklara ateş açan kişi hakkında karar!
GİRİŞ 28.08.2018 18:01 GÜNCELLEME 28.08.2018 18:16
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Pendik’te parkta oynayan çocuklara ateş ederek 7 yaşındaki Hiranur Demircan’ı sırtından yaraladığı iddia edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Pendik Dumlupınar Mahallesi Ekspres Sokak üzerinde bulunan bir sitenin parkında oyun oynayan çocukların üzerine ateş edilmişti. Olayda 7 yaşındaki Hiranur Demircan sırtından vurularak yaralanmıştı. Bunun üzerine gözaltına alınan şüpheli B.B. emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı. 

“ÇOCUKLARIN SESİNDEN UYANDIM”

 Öte yandan, şüphelinin ortaya çıkan emniyet ifadesinde, “Bayram olması sebebiyle sabah saat 04.00’a kadar kuaför arkadaşıma yardımcı oldum. Eve sabaha karşı geldiğim için 11.00-12.00’e kadar uyudum. Yanımızdaki sitede bulunan çocukların seslerinden uyandım. Pencereye çıktığımda küçük yaşta kız ve erkek çocuklar sitenin bahçesinde oynuyorlardı. Ben çocuklara seslenerek sessiz olmalarını söyledim. Çocuklar da, “tamam” dediler. Ben Hiranur isimli çocuğu tanımam. Tekrar yattım ve uyudum” dedi.

 “ANNEME BANA, ‘SEN Mİ VURDUN?’ DEDİ”

 Daha sonra annesinin kendisini uyandırdığını söyleyen şüpheli, “Annem bana, ‘Parkta bir kız vurulmuş sen mi yaptın?’ dedi. Ben de anneme cama çıktığımı ve ses yapmayın dediğimi söyledim. Camda çocuklar beni gördüğü için benim yaptığımı düşünmüş olabilirler. Ben uyuduğum için herhangi bir silah sesi duymadım. Silahım da yoktur. Kızın yaralanması ile alakam yoktur” diyerek suçlamaları reddetti.

Mahkemedeki sorgusu da tamamlanan B.B., “olası kastla yaralama” ve “genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

 

YORUMLAR 64
  • Ramo 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir silahı olduğunu biliyormuş ki,annesi:''Parkta bir kız vurulmuş sen mi yaptın?'' diye sormuş.
    Cevapla
  • Hüdai 5 yıl önce Şikayet Et
    Elbette çok yanlış şiddet fakat şu bir gerçekki yetişkinler daha çok gürültü yapıyor ,gürültünün sonu cinayetle bitiyor ,herkes birbirine saygılı olsun
    Cevapla
  • zalım dede 5 yıl önce Şikayet Et
    idam şart
    Cevapla
  • Urfalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk sesine uyanıyor, silah sesine uyanamıyoru, sırf bu sözünden dolayı en az 5 yıl yatmalı.
    Cevapla
  • ULU BEY 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden kızıyorsunuz onun bunun kanununu getirirseniz ülkenize savcısıda hakimide onlara benzer vicdan ve cüzdan derseniz tabi cüzdan diyecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor