Ölümlü kazaların sebebi emniyet kemeri takılmaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kurban Bayramı tatilindeki ölümlü kazaların yüzde 80'inin emniyet kemeri takmamaktan kaynaklandığını belirtti.

Ölümlü kazaların sebebi emniyet kemeri takılmaması
Ölümlü kazaların sebebi emniyet kemeri takılmaması
GİRİŞ 28.08.2018 21:45 GÜNCELLEME 28.08.2018 21:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 142 kişi hayatını kaybetti, 859 kişi ise yaralandı.

Bakan Soylu da bu ölümlü kazaların nedeniyle ilgili Twitter'dan bir açıklama yaptı ve emniyet kemerinin önemine dikkat çekti.

 

"EMNİYET KEMERİ TAKIN, TAKTIRIN"

İçişleri Bakanı Süleyman Soyle, ölümlü kazalara dikkat çekerek şunları yazdı: "Bu bayramda yaşanan trafik kazalarında hayatını kaybeden sürücülerin %80’inin EMNİYET KEMERİ takmadığı tespit edildi. Lütfen EMNİYET KEMERİ takalım, taktıralım..."

YORUMLAR 7
  • İsmail K 5 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet kemeri takmak kazada yaralanma yada ölüm oranını azaltır ama kaza oranını azaltmaz . Plajda yüzdükten sonra akşam eve dönerken yaşlı teyzeler yürüyorlar ve bende onları arabayla takip ediyordum birisi beni görünce oğlum neden bekliyorsunuz dedi . Sizin yürüyüşünü bitirme işi dedim. Nasil da sevindiler. Sonraki gün baklava getirdiler sahile .
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    TRAFIK ve TÜRK ve ISLAM AHLAKI soru sorulmali her sehir de halkimza bu anlamda TV prgramlari yapilmali belki ne kadar insan iz ne kadar türk ve ne kadar MÜSLÜMAN iz diye INSAN inanci ne olursa olsun YARADAN DAN ötürü sevgiyi saygiyi hak eden TÜRK örf ve aneneleri geregi büyügünü sayan kücügünü koruyan cesur ve yürekli olan MÜSLÜMAN ianacimiz geregi bizden olmayani dahi seven incitmeyen HAKIKATEN bunlarin hangisine TABIYIZ biz bir TARFIK programi yla bu sorularin cevabi ni her kisi kendine sorsun ama yokkk ne gerek var degilmi ??
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    belki insan olan bazi insanlarimiz in utanma si gerektini aslinda insan olmadini belki anlamalarina faydasi olur kanaatindeyim ilgililere önemle duryurulur
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    söyle anlatayim bunu da hani biz müslüman iz ya lafa gelince GAVuR der baslariz ya bizden baska insan toplumunu begenmeyiz ya iste tam bu nokta da aslinda TÜRK ün ve MÜSLÜMAN in olmamasi gerektigi sekli hali durumu insanlik ile hayvanligi tercih manasinda bu cok önemli birde isterseniz ben alman yadan ve bazi ülkelerden yaya lara gösterilen degerleri inceleyin derim INSAN olan a bu yeter zaten ya
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    Söyle ki normal bir yol guzergahinda yayalar ile araclari test edin arac gelirken yaya olan kisi yaya yoluna bir adim atsin bakalim kac insan evladi durup yaya ya yol vericek baska da teste tabi tutmanin anlami da yok zaten bu yeterli insan in karekterini okumak icin dha cokkk var tabii ama en öenmlisi bu neden mi bu ?? !!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı