Adnan Oktar'a kötü haber! Suçüstü yakalandı

Adnan Oktar grubuna yapılan operasyonda gözaltına alınan zanlıların hesaplarına para yatıran avukat tutuklandı. Soruşturmada zanlıların aileleriyle görüşmelerinin engellendiği ortaya çıktı.

GİRİŞ 29.08.2018 08:43 GÜNCELLEME 29.08.2018 08:50
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Adnan Oktar grubuna yönelik yapılan operasyonlarda tutuklanan zanlıları cezaevinde ziyaret ederek hesaplarına para yatıran örgüt kasası Kenan Yavuz Y. gözaltına alındı. Oktar grubunun tıpkı FETÖ’nün yaptığı gibi cezaevindeki örgüt üyelerine itirafçı olmamaları için Yavuz Y. aracılığı ile para ve avukat imkânı sağladığı aileleriyle görüşmelerini yasakladığı öğrenildi.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Adnan Oktar soruşturması kapsamında tutuklu zanlıların ailelerin, ‘Çocuklarımız cezaevinde bizimle görüşmüyor. Bizim gönderdiğimiz avukatları kabul etmiyor hatta bizden para bile almıyorlar” yönündeki şikâyet üzerine çalışma başlattı.

 

CEZAEVLERİNİ TEK TEK DOLAŞMIŞ

Akşam Gazetesi'nden Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre; Yürütülen soruşturmada, Adnan Oktar grubundan olan bir kişinin FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası yaptığı gibi cezaevlerini tek tek dolaşarak örgüt üyelerine para verdiği, örgüt dışında avukat ve ailelerle görüşmeyin telkininde bulunduğu belirlendi.

10 KİŞİNİN HESABINA PARA YATIRDI

Mali polis, Kenan Yavuz Y.’nin 10 ayrı zanlıyı ziyaret ederek onlara para verdiğini tespit etti. Kenan Yavuz Y. suçüstü yapılarak gözaltına alındı. Polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Kenan Yavuz Y. tutuklandı.

YORUMLAR 13
  • işin aslı 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar avukat varsa hepsi incelenmeli bunların içinde çok vatan haini var
    Cevapla
  • ... 5 yıl önce Şikayet Et
    130 bin avukatız buyur gel
    Cevapla
  • Demek Fetö 5 yıl önce Şikayet Et
    Demek Fetöde aynı metodu kullanıyor. Fetöde aileler ifşa etmiyor, zira ailelerde Fetöye dahil, parayı alıp susuyorlar... derhal Fetöcülerin para kaynağına el atılması gerek.
    Cevapla
  • antalyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya avukatlarla ilgili bu tür haberleri Çok görmeye başladık. Baro bu şekilde mesleği kötü kullanan avukatları bir denetlemesi lazım. Çünkü mesleği hakkıyla yapanlarıda sıkıntıya sokmuş oluyorlar.
    Cevapla
  • Fatih -KeçiörenAK 5 yıl önce Şikayet Et
    bunların ve yardım yataklık yapan kim varsa mallarına el konulmalı. Bunlar da her türlü ahlaksızlık var. Toplumu bozan bu çete halaaa eski günlerine dönme derdinde. Şantaj, sapıklık, casusluk herşey var bunlarda. Emniyetimizi kutluyorum.
    Cevapla
  • Kerim 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorumu okuyan bir yetkili vardır umarım. Bunların bir derneği var. Derneğin Ankara temsilcisi mecliste milletvekillerine Oktar'ın kitaplarını verip fotoğraf çektiriyordu. O derneğe ve derneğin üyelerine el atılmayacak mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!