Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kara Harp Okulu'nda katıldığı törende diploma alan iki Kırgız teğmeni Kırgızistan ziyareti dolayısıyla uçağına davet etti. Teğmenler Sherali Marasulov ile Akshol Nursulanbekoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kırgızistan'a gitti.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • muhammed 02.09.2018 19:49
    ben arabım.. ve aleviyim..ama türk kardeşlerime ve bu vatana kanım canım evlatlarım feda olsun... zaman birlik beraberlik zamanıdır....
  • Fatih YILMAZ 02.09.2018 16:14
    Türk kelimesi en üst kimliğimizdir. Biz anadolu ve azerbaycan türleri Oğuz boyundanız. Biz kendimize oğuz/türkmen demiyoruz. Türk diyoruz. Hepimiz Türk’üz. Tarihte en çok ve en güçlü devletleri oğuzlar kurduğu için bize bütün dünya Türk diyor.
  • fotosentez 02.09.2018 00:02
    adamlar kendılerını turk olarak gorseydı turkıstanız yapardı heralde ulkesının ısmını, kırgızkı kırgızıstan yapmıs, vardır ama akrabalık aramızda, bız onlardan kız almısızdır onlarda bızden , belkı 3 bin sene evvel dedelerımız farklı kabılelerden olsada sılah arkadaslıgı yapmıstır, takılmayalım bole kucuk ayrıntılara ağalar, o senı gorunce yahsı sen onu gorunce yahsı ısen sorun yok, bı de dunur olursunuz torun seversınız kucanızda, takılmayalım ılerleyelım, adam marsaaaa gıdıyeee kacırmayalım 500 sene oncekı gıbı yenı kesıflerı ağalar , ayıkın artık bos muhabbetten kurtulalım
  • Yörük GURD 01.09.2018 23:32
    Adam ya adam hepsine yetişiyor .Allah (c.c) güç kuvvet, sağlık, hayırlı ve uzun ömür versin.
  • Cevat 01.09.2018 23:08
    Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan, Uygurlar, Tataristan bu ülkelerin dilleri Türkçedir bu ülkelerin bulunduğu coğrafya TÜRKİSTAN DİR., Anadoluyu, Azerbaycan bu coğrafyadan gelmiş bir milletiz..
Daha fazla yorum görüntüle