Sarıyer'de otomobilde eşi Barış A., ile tartışma yaşayan kadın, eşi inince kapıyı kilitledi. Uzun süre araca binmeye çalışan Barış A., aracın hareket etmesi sonucu kendisini yerde buldu. Otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulan Barış A., daha sonra olay yerinden uzaklaştı.

Olay Sarıyer Köybaşı Caddesi'nde saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre park halindeki otomobilde Barış A., ile eşi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Barış A. bir süre sonra otomobilden indi.

O sırada eşi ise otomobilin kapılarını içeriden kilitledi. Durumu fark eden Barış A., otomobilin kapısını açmak için uzun süre uğraştı. Eşinin kapıları açmaması üzerine Barış A.,  otomobilin hareket etmesini engellemek için otomobilin ön camına uzandı.

Daha sonra otomobilin ön yolcu kapısına yönelen Barış A.,  otomobilin hareket etmesi sonucu kendini yerde buldu. Otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulan Barış A., daha sonra yürüyerek olay yerinden uzaklaştı.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Janssen 14.09.2018 18:08
    hic kimse sormuyor neden ?? BU HALE DUSHTUK
  • Kamil 02.09.2018 03:43
    Bu olayın sebebi nedir bilmiyorum ama genel olarak Türk kadınlarının çok atarlı, kaprisli olduğunu söyleyebilirim. Tanıyanlar Rus kadınlarda kapris. atar falan hiç yok diyorlar.
  • Bilinçli Yorumcu 01.09.2018 19:58
    Bu davranışı, bir erkek karısına yapsaydı, bütün medya erkeği öcü gibi gösterirdi, nedense şimdi sadece bu kadar gösteriliyor kadın olunca, adalet sisteminden erkeği ezen kurallar ortadan kalkması lazım, kadınlar fazla pozitif ayrımcılığa maruz kalarak şımarıklık yapıyorlar
  • Adanalı 01.09.2018 16:29
    Zavallı erkek mahkemeyle gitsin boşanmak İçin adama 50 bin tazminat aylık 1500 tl de nafaka bağlarlar eşit adalet sistemi
  • HKN 01.09.2018 15:39
    Aynı şey bayana yapısaydı ne olacaktı ?!! Eşitmizyiz demekki değiliz
Daha fazla yorum görüntüle