Türkiye'ye iki önemli ziyaret!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias, Yunanistan'ın yenilenen İzmir Başkonsolosluğu binasının açılış töreninde bir araya gelecek. Türkiye'nin bu hafta ağırlayacağı bir diğer önemli konuk ise Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas...

Türkiye'ye iki önemli ziyaret!
Türkiye'ye iki önemli ziyaret!
GİRİŞ 03.09.2018 14:09 GÜNCELLEME 03.09.2018 14:23
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada; "Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias, yenilenen İzmir Başkonsolosluğu binasının açılış törenine katılmak üzere 4 Eylül 2018 tarihinde İzmir’e bir ziyaret gerçekleştirecektir. Sayın Bakanımız da açılış törenine iştirak edeceklerdir. İki Bakan, bu vesileyle ikili ilişkiler hakkında bir görüşme gerçekleştireceklerdir" denildi. 

Türkiye'nin bu hafta ağırlayacağı bir diğer konuk ise Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas... Maas, çarşamba günü Türkiye’ye resmi ziyarette bulunacak ve Ankara’da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşecek. İki ülkenin dışişleri bakanları perşembe günü İstanbul’da Alman Lisesi’nin 150. Yıl kutlamasına katılacak.

 

 

YORUMLAR 8
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Memleketi ne hale getirdiler Yunan dışişleri bakanı geliyor çok önemli bir habermis gibi yansıyor 10yil önce cumhur başkanları başbakanlar ziyaret ederdi ülkemizi şimdi dışişleri bakanları nerden nereye
    Cevapla
  • Burhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazık sana ne kadar körsün.
    Cevapla
  • Xye 5 yıl önce Şikayet Et
    Aydin‘da neden kiliseler aciliyor yunanlilar tarafindan amaclari ne hiristiyan olmadigi halde neden kiliseler aciliyor?!?!?
    Cevapla
  • Sivrihisarlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Nikos denen zavallıyı İzmir den Sandalla Geri Gönderin.
    Cevapla
  • Aki 5 yıl önce Şikayet Et
    Size mültecileri gönderelim siz daha iyi bakıyırsunuz
    Cevapla
  • karadenız 5 yıl önce Şikayet Et
    ne yuzle gelıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil