SGK Resmi Duyurusu: Ödeme süresinin ertelenmesi kararı verildi...

SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) kanadından yapılan açıklamalar ışığında, vergi borcu yapılandırması uygulamasından faydalanan vatandaşların peşin ödemeleri ve ilk taksit ödemeleri ile cari dönem ödemelerinin son ödeme tarihi uzatıldı. SGK'nın sosyal platformda gerçekleştirdiği vergi borcu yapılandırması resmi açıklaması...

SGK Resmi Duyurusu: Ödeme süresinin ertelenmesi kararı verildi...
SGK Resmi Duyurusu: Ödeme süresinin ertelenmesi kararı verildi...
GİRİŞ 10.09.2018 15:25 GÜNCELLEME 11.09.2018 11:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) tarafından sosyal mecrada vergi borcu yapılandırmasından yararlanan kişileri yakından ilgilendirecek önemli açıklamalar gerçekleştirildi. SGK'nın vergi borcu yapılandırması hususuna yönelik Twitter aracılığıyla duyurduğu resmi açıklamaları doğrultusunda, peşin ödemeleri ve ilk taksit ödemeleri ile cari dönem ödemelerinin son ödeme tarihinin ertelendiğinin bilgisine ulaşıldı. Buna göre uzatıldığı tarih olarak 7 Eylül 2018 olarak saat olarak ise 23:59 olarak belirlenirken, bu sürenin ertelenme nedeni olarak ise gerçekleştirilecek ödemelerin son günü olmasından kaynaklanan yoğunluğun, tahsilat sistemlerinde teknik arızalar oluşturmasından ötürü olduğu duyuruldu. İşte, SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) bünyesinde yapılan açıklamaların tamamına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Çalıştığı yerden kendi ayrılanlar Kıdem Tazminatı alabilecek! Şartlar...

sgk

 

SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu)'nun vatandaşlara yaptığı duyuruda, hem yapılandırma ilk taksit ve peşin ödemelerinin hem de cari dönem ödemelerinin son günü olması sebebiyle meydana gelen yoğunluğun, tahsilat sistemlerinde teknik arızalar ortaya çıkardığı getirdiği kaydedildi. Sosyal platformda gerçekleştirilen açıklamada, yaşanan arızanın vatandaşların mağduriyetine neden olmaması açısından yapılandırmadan faydalananların ilk taksit ödemeleri ve peşin ödemeleri ile cari dönem ödemelerinin son ödeme tarihinin 7 Eylül 2018 Cuma günü saat 23.59'a kadar ertelendiği kaydedildi.

SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu)’nun Twitter ve Facebook hesapları aracılığıyla gerçekleştirdiği duyurusunda şu açıklamalara yer verdiği öğrenildi:

 “Borç yapılandırmadan yararlananların ilk taksit ödemeleri ve peşin ödemeleri ile cari dönem ödemelerinin son ödeme tarihi 07 Eylül 2018 Cuma günü 23.59'a kadar ertelenmiştir.”

sgk

YORUMLAR 7
  • ihsantohumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    sgk yetkilileri 07.09.2018 cuma günü son olan yapılandırmalar henüz elimize ulaşan resmi bir evrak yok ve aynı zamanda cuma günü bütün sistemler çalışmıyordu yardımcı olmanızı rica ederim.
    Cevapla
  • kamil çetil 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın yetkililer görün bunu 30 eylüle kadar lütfen uzatın sgk daha yapılandırmaları vermedi.
    Cevapla
  • Mustafa Demirpence 5 yıl önce Şikayet Et
    Sgk pirim ve toplu ödemeleri Eylül sonuna kadar Ertelenmeli bankaları kredi vermeleri saglanmali
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Yapılandırmayı uzatin
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    SGK tam bir yılan hikayesi! Çözülmesi çok zor bir düğüm SGK
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi