Mizah dergisi sahibi, yumruk darbesiyle öldürüldü!

İstanbul'da mizah dergisi sahibi Çağın Türker, tartıştığı kişiler tarafından yumruklu saldırıya uğrayarak öldürüldü. Karaköy'de meydana gelen olayın ardından harekete geçen polis olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı.

GİRİŞ 03.09.2018 18:48 GÜNCELLEME 04.09.2018 08:34
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Karaköy'de geçtiğimiz Cumartesi günü meydana gelen olayda Size Dergisi'nin sahibi Çağın Türker, akşam yemeği için gittiği restoranda, başka bir masada oturanlarla tartıştı.

TARTIŞMA, YUMRUKLU KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

 

Görgü tanıklarının ifadelerine göre sözlü başlayan tartışma kısa sürede yumruklu kavgaya dönüştü. Çağın Türker dışarı çıkmasının ardından onu takip eden şüphelilerle metro durağı önünde bir kez daha karşılaştı. Burada yumruklanan Çağın Türker'in yere düşerken başını merdivenlere çarptığı ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Şüphelilerin ise olay yerinden yaya olarak kaçtığı öğrenildi.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN KURTARILAMADI

Hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Çağın Türker hayatını kaybederken, polis şüphelileri yakalamak için harekete geçti.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın meydana geldiği yerde güvenlik kamerası bulunmadığı tespit edilirken, başka bir güvenlik kamerasında şüphelilerin kaçarken görüntülerine ulaştı. Bu görüntüler ve yapılan çalışmalar sonucu polis olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğünde sorguya alınan 4 kişinin suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı çok yönlü sürdürüyor. 

YORUMLAR 30
  • Hako 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu iste su anki Türk insninin durumu. Hic kusura bakmayin ama Otelde bir bayana Tuz sorduk diye kocasi gelip kavga yapmak isteyen insanlar cok bizim ülkede, birde üstelik Ögretmenmis- Incekuma oldu bu olay. Kendim yasadim. Durum cok kötü. Bir yerli abinin dedigi gibi, kardes bunlar dengesiz dedi. Ne diyelim artik daha
    Cevapla
  • mustafa çelik 5 yıl önce Şikayet Et
    Öldüren suçlu- katil ...peki ölenin hiçmi suçu yok yahu. Dayılanma karşı tafara saldırma tahrik ..düelloda iki kişiden biri ölür de hangisi şuçlu dur . Biraz hızlı olsa ölen öldürecekti...Adalete güven esastır hak bilekte degil hukukta aranır olmalıdır yoksa yumrugu sert olan haklıdır hükmü geçerli oluverir ...
    Cevapla
  • celil 5 yıl önce Şikayet Et
    olayda alkol etkisi var mı ? varsa haberlerde verinde millet görsün.
    Cevapla
  • Muttaki 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı! Bütün kalbimle dilerim ki, bundan sorumlu olanların hepsi dünyada ve ahirette bu yaptıklarının cezasını çeksinler. Öyle cezalar olmalı ki, bir daha bir kişi bir başkasına laf söylerken iki defa düşünmeli, elini kaldırınca geri indirmeli. İbret-i alem cezalar olmalı insan öldürenler için.
    Cevapla
  • Musa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu dediklerinin olması için Kısasa kısas hükmünün Anayasamıza girmesi lazım.
    Cevapla
  • aykut 5 yıl önce Şikayet Et
    bu dünyayı bilmemde öbür tarafta çekeceklerine sana yüzde yüz garanti veririm
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef ülkemizde kavga etmek suç değil.Her gün birbiriyle kavga eden insan görebilirsiniz İstanbul'da hemde birbirine hiç açımadan öldüresiye vurarak kavga eden insanları.Kavga etmenin bir insanın başka bir insana vurmasının , dövmesinin suç olması lazım.Ama ceza alacağı bir suç olmalı yoksa uygulanmayan bir cezanın suç sayılmasının hiç bir önemi yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi