Tapudaki büyük skandal! 20 milyonluk oyun…

Gaziantep'te 4 kişi, arsa sahibinin adına düzenledikleri sahte kimlik ve evraklarla, 77 dönümlük yaklaşık 20 milyon liralık araziyi satmaya çalışırken gözaltına alındı.

Tapudaki büyük skandal! 20 milyonluk oyun…
Tapudaki büyük skandal! 20 milyonluk oyun…
GİRİŞ 04.09.2018 14:34 GÜNCELLEME 04.09.2018 14:41
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Merkez Şehitkamil ilçesi Beylerbeyi Mahallesi'ndeki 77 dönümlük arazinin satış işlemleri için M.T, H.G, B.Ö.B. ve A.Ö, Gaziantep Tapu Kadastro 13. Bölge Müdürlüğüne bağlı Şehitkamil Tapu Müdürlüğüne başvuruda bulundu. Tapu memurları yaptıkları inceleme sırasında evraklarla birlikte sunulan vekalet belgesinin sahte kimlikle hazırlandığını fark etti.

Tapu görevlileri, sunulan kimlik ve evrakın arazinin satışını yapmak isteyen şahıslara ait olmadığından emin olanca durumu polise bildirdi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ilçe tapu müdürlüğüne gelerek sahte kimlik ve evrak düzenleyip başkasına ait arazileri üçüncü şahıslara satmaya çalışan 4 zanlıyı suçüstü yakaladı.

 

 

Sağlık kontrolünün ardından şüpheliler M.T, H.G, B.Ö.B, A.Ö, işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.

YORUMLAR 17
  • mommo 5 yıl önce Şikayet Et
    vatan hainleri turk dusmani.
    Cevapla
  • mommo 5 yıl önce Şikayet Et
    adamlar bir daireyi yetmis kisiye satiyorsa o ha demeli bu gucu kuvveti nerden aliyorlar demeden geçemiyoruz.
    Cevapla
  • mommo 5 yıl önce Şikayet Et
    artik babadan kalan mal varliklari devlete kalsin yeter artik nerdeyse oz ve oz kardesimiz babadan kalan evleri tarlalari hasta annemizi kandirarak karisiyla uzerine geçirmisler devletimize ricada bulunuyorum babadan dededen kalan ne mal varligi varsa devlete kalsin o zaman insanlar birbirine daha saygili olurlar
    Cevapla
  • bilirkişi 5 yıl önce Şikayet Et
    vatandaş hamdolsun kurtulmuş olay failleri serbest bırakacaklardır elbet ama Allah onların cezasını vermeyecekmi sanıyorlar...
    Cevapla
  • Emekli 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu sahtekarlığı fark edip önleyen Tapu Müdürlüğü personeli ödüllendirilmeli.Allah esirgesin işlem yapılsaydı o memurların yedi sülalesi bir ay medyadan düşmezdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı