Tokat'tan mide bulandıran haber

Tokat'ın Erbaa ilçesinde, zihinsel engelli C.Y.'ye (14) cinsel istismarda bulunup hamile bıraktıkları iddiasıyla 3 kişi tutuklandı.

Tokat'tan mide bulandıran haber
Tokat'tan mide bulandıran haber
GİRİŞ 14.09.2018 10:42 GÜNCELLEME 14.09.2018 10:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İlçe merkezinde oturan anne D.G., 3 Eylül günü zihinsel engelli kızının hareketlerinden şüphelenerek C.Y.'ye hamilelik testi uyguladı. Testin pozitif çıkması sonrası anne polise başvurdu. C.Y. poliste verdiği ifade de kendisine farklı zamanlarda, farklı yerlerde pazarcı A.B.(53), hurdacı M.Ç., (47) ve S.G.'nin (17) cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

Mahkeme kararıyla hastanede yapılan muayenesinde C.Y.nin 7 haftalık hamile olduğu tespit edildi. Engelli kıza cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla M.Ç. ve S.G. polisin yaptığı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. İki zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından 6 Eylül günü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Çamlıbel T Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Zanlılardan A.B.'nin ise pazarcılık yaptığı kamyonetle kaçtığı belirlendi.

Polis ekipleri zanlıya ait kamyoneti Koçak köyü yolu üzerinde terk edilmiş halde buldu. Zanlı 12 Eylül günü yapılan operasyonla yakalandı. A.B. dün sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak aynı cezaevine gönderildi.

YORUMLAR 6
  • r t e 5 yıl önce Şikayet Et
    iiiiiiiiddddddddaaaaaaammmmm
    Cevapla
  • ... 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi bildiği gibi yapsın ! Vicdansızlar Madem bi halt yediniz insan olun da tövbe edin ve cezanız neyse dibine kadar çekin o doğacak çocuğa da sahip çıkın ! O işi yaparken yapıyorsun kızı o hale koyuyorsun da kendi basın yanacak diye kaçıyorsun değil mi şunu bilin ki hiç bir suç cezasız kalmaz Allah hesap soranların en hayırlısıdır .
    Cevapla
  • SP. 5 yıl önce Şikayet Et
    İdam...
    Cevapla
  • Mhp 5 yıl önce Şikayet Et
    idam.
    Cevapla
  • AKP 5 yıl önce Şikayet Et
    İdam...
    Cevapla
  • Chp 5 yıl önce Şikayet Et
    Idam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu