İŞKUR Giriş Sistemi! Üyelik ve personel/eleman alımı ekranı...(2019)!

İşsizlik durumunun oluşum göstermesini ortadan kaldırmayı amaçlayan İŞKUR, bünyesinde çeşitli birimlerde işçi (personel) yetiştirmek üzere açılmış bir sistemdir. Kurum yahut kuruluşların eleman ihtiyacını gidermeyi hedefleyen İŞKUR'a nasıl giriş yapılır? işte, 2019 iŞKUR Personel Alımı ilanları giriş ve öğrenme ekranı!

İŞKUR Giriş Sistemi! Üyelik ve personel/eleman alımı ekranı...(2019)!
İŞKUR Giriş Sistemi! Üyelik ve personel/eleman alımı ekranı...(2019)!
GİRİŞ 23.02.2019 10:11 GÜNCELLEME 23.02.2019 10:12
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ülkemizde yaşanan ve sayıları her geçen gün giderek artış gösteren işsizlik probleminin önüne geçebilmek açısından faaliyetlerini yürüten İŞKUR'a vatandaşlar tarafından her dönemde rağbet görülen bir sistem olma özelliğini göstermektedir. Kurum ya da kuruluşların açıkta bulunan kadrolarına personel istihdam edilebilmesini ve burada çalışmakta olan personelleri yetiştirebilmek hedefiyle hizmetini yürütmektedir. Peki, işsizlik sorununun kaldırılmasının yanı sıra istihdam oranlarında yükseliş meydana gelmesini amaçlayan ve faaliyet/hizmet noktasında görev bilinciyle hareket ederek devamlı surette aktif olan İŞKUR'a nasıl giriş yapılır? İşte, gerek iş arayışında olan kişilerin gerekse bünyesinde eleman (personel/işçi) eksiği bulunan işverenler tarafından yakından takip edilen 2019 İŞKUR Personel Alımı ilanlarına giriş ekranı!

e-Devlet Yargıtay Dava Dosyası sorgulama ve öğrenme işlemleri 2018!

 

İŞKUR'A GİRİŞ NASIL YAPILIR? İŞKUR ÜYELİK VE GİRİŞ SİSTEMİ...

İŞKUR sistemine giriş işlemini gerçekleştirebilmek için ilk etapta resmi internet adresi olan (www.iskur.gov.tr) tıklayınız. Karşınıza çıkan sayfanın sağ üst tarafında yer alan ‘’İnternet Şubesi’’ sekmesine tıklayınız. Ardından açılmakta olan sayfada şayet işverenseniz işveren bölümündeki girişe, iş arayansanız iş arayan bölümündeki girişe tıklamanız gereklidir.

SGK Borç Sorgulaması nasıl yapılır? (2018) e-Devlet SGK Borcunu Öğren!

Birinci kısım olan; İş Arayan şeklinde giriş işleminde bulunabilmek için TC Kimlik Numaranız ve Şifrenizi girmeniz gerekmektedir. İş Arayan şeklinde kayıt olmak istiyorsanız, şayet önceden üye olmadıysanız giriş sayfasındaki TC kimlik Numaranızı girmenizi isteyen bölümü altında Yeni Üye yazısına tıklamanız yeterlidir.

Emeklilik için şartlar, evraklar! Emeklilik başvuru işlemi nasıl yapılır?

Akabinde karşınıza çıkacak sayfada üyelik sözleşmesinin tamamını okumanızın sonrasında üyelik sözleşmesinin hemen altında mevcut olan “onaylıyorum” sekmesine tıklayarak üyelik işlemine devam edin. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girmenizin ardından ileri butonuna tıklayarak işleme devam edin. İşlem bittiğinde giriş sayfasında tekrardan geri dönün ve TC Kimlik numaranızı ve şifrenizi girerek giriş işlemini tamamlayın.

İşveren şeklinde giriş işleminde bulunabilmek için de işveren bölümündeki giriş yazısına tıklayınız. Açılmış olan sayfada bütün bilgilerinizi doğru ve eksiksiz girerek sisteme girişi gerçekleştirebilirsiniz. Şayet önceden üyelikte bulunmadıysanız giriş yazısına tıklamak yerine ‘’üye ol’’ yazısına tıklamanız yeterlidir. Üye ol sekmesine tıklamanızın akabinde sizi karşılayan sayfada “okudum, kabul ediyorum” ibaresini işaretleyip ileri butonuna tıklamanız lazım gelmektedir. Karşınıza çıkan sayfada sizden istenen bütün bilgileri harfiyen doldurarak ileri butonuna tıklamanız ve işlemi devam ettirmeniz yeterlidir. İşlem bittiğinde ise giriş sayfasına yeniden dönerek TC Kimlik numaranız ile giriş işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

2019 İŞKUR Personel Alımı ilanlarına giriş ekranı!

işkur

YORUMLAR 9
  • Dilek 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazildim ama Çıkmadı .Zor durumdayim neolur yardimci olun banada Çıksiın
    Cevapla
  • Dilek 5 yıl önce Şikayet Et
    Birdaha alimlar varmi acaba
    Cevapla
  • Hüsamettin Baysal 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben reyun görevlisiyim beni ala bilrsiniz
    Cevapla
  • gurbet kaçtı 5 yıl önce Şikayet Et
    Saglik personel olarak iskura kayit olmustum ismim ciktimi
    Cevapla
  • Sakine demir 5 yıl önce Şikayet Et
    İskura kayit olmustum acaba ise alinmismiyim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...