21 FETÖ'cü binbaşı tutuklandı

etullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "Kara Kuvvetleri Komutanlığı yapılanması"na yönelik operasyonda gözaltına alınan ve aralarında muvazzafların da bulunduğu 33 binbaşıdan 21'i tutuklandı.

21 FETÖ'cü binbaşı tutuklandı
21 FETÖ'cü binbaşı tutuklandı
GİRİŞ 14.09.2018 21:40 GÜNCELLEME 14.09.2018 21:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan 33 şüpheli, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcılarına ifade veren şüphelilerden 24'ü tutuklama, 8'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince sorgulanan şüphelilerden 21'i tutuklanarak Sincan Cezaevi'ne gönderildi. Şüphelilerden 11'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bir şüphelinin ise savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılmasına karar verildi.

Soruşturma

Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki FETÖ soruşturması kapsamında, 10 Eylül'de aralarında muvazzafların da bulunduğu 33 binbaşı hakkında gözaltı kararı verilmişti.

FETÖ'nün "mahrem imamları" ile irtibatlarının olduğu tespit edilen şüpheliler, düzenlenen operasyonda gözaltına alınmıştı.

YORUMLAR 3
  • Aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    Fetö,ne yedirilen ekmek zehir zıkkım olsun bu vatanhaini mürtetlere. Âlemlerin efendisi bunların kâfir,pis lik zalim olduklarını ülkenin onları dışarı atacağını ülkede HALİS İMANLILAR kalacağını haber verdi.Şuna seviniyo_ rumki bunların içinde %1bile türk yok. Rum,Ermeni ve yahudiler,İngiliz PYD,li 6,5 seneye mahküm oldu pis yahudiyi de vergilerimizle bekleyeceğiz.
    Cevapla
  • Şahin k. 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar çok ajan-hain- millete ve devlete düşman insan varmış.1dolara satılmışlar
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Bi bitmediniz kani bozuk vatan hainleri. Sizin sorgusuz sualsiz topunuz basinizdaki gulen adisiyle birlikte infaz edilmeli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu