3.5 milyon liralık lüks otomobil yolda bıraktı!

Sarıyer'de yaklaşık 3.5 milyon liralık lüks otomobil yolda kaldı. Dünyanın en pahalı otomobilleri arasında bulunan araç için servis çağrıldı. Yolda kalan araç çekici yardımı ile tamire götürüldü.

3.5 milyon liralık lüks otomobil yolda bıraktı!
3.5 milyon liralık lüks otomobil yolda bıraktı!
GİRİŞ 15.09.2018 11:40 GÜNCELLEME 15.09.2018 11:46
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Büyükdere Caddesi Maslak mevkii Sarıyer istikametinde dün saat 17.00 sıralarında, seyir halindeki lüks otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle durdu. Sürücü, tüm uğraşlarına rağmen, dünyanın en pahalı otomobilleri arasında gösterilen lüks aracı çalıştıramadı. 

Bunun üzerine sürücü, servis çağırdı. Servis çalışanı da, akünün bitmiş olabileceği ihtimaliyle takviye yapmasına rağmen aracı çalıştırmayı başaramadı. Piyasa değeri yaklaşık 3.5 milyon lira olan lüks otomobil, çekici yardımıyla tamir edilmek üzere servise götürüldü. 

 

 

İran uyruklu bir kişiye ait olduğu öğrenilen otomobilin arıza yapması nedeniyle caddenin bir şeridi  bir süre trafiğe kapandı ve araç yoğunluğu oluştu. Aracın bulunduğu yerden kaldırılması ardında  trafik normale döndü. 

YORUMLAR 19
  • mtn 5 yıl önce Şikayet Et
    bakımsızdır
    Cevapla
  • düşük oktan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu arabaların motorları yüksek sıkıştırma oranından dolayı yüksek oktanlı benzine göre üretilmiştir. Eğer arabaya dandik bir istasyondan benzin alındıysa kalitesiz yakıt ve düşük oktandan dolayı arabanın motoru vuruntu yapmış olabilir. Çünkü düşük oktanlı benzin bu tür arabalarda buji ateşlenmeden önce basınçtan dolayı erken yanıyor. Ondan yolda kalmıştır. Şehirler arası yollarda kalitesiz istasyonlardan benzin aldığım zaman motor arıza ışığı yanmaya başlıyor. Dizel arabalarda kalitesiz mazot DPF yi hemen tıkıyor. Benzinli araçlara göre daha hassaslar.
    Cevapla
  • Taner 5 yıl önce Şikayet Et
    en az arıza çıkaran araç grubu Toyota Lexus, ötekiler pahalıda olsa lüküsde olsa böyle arıza çıkarırlar, siz siz olun Lexusten şaşmayın.
    Cevapla
  • Mclaren 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu arabanın fiyatı Türkiye'de 3.500.000 TL yani 570.000 dolar. Amerika'da 250.000 dolardan başlıyor. En pahalı 640 beygirlik Spyder modeli 300.000 dolar. Amerika'nın sadece California eyaletinde 2 tane Lamborghini bayisi var. Birisi Beverly Hills'de ötekisi Newport Beach'de. Zaten California nüfusu 35 milyon.
    Cevapla
  • Lamborghini 5 yıl önce Şikayet Et
    Araba Lamborghini Huracan. İran'da ABD ambargosu sebebiyle yedek parça ithalatı yapılamıyor. Arabanın bakım zamanı gelmiştir. Yedek parça yokluğundan bakımını aksatmışlardır. Bakımı yapılmayan her araba yolda kalır. İran ordusundaki bütün savaş uçakları yedek parça olmaması ve bakımsızlıktan servis dışı. Uçak bile bakımsızlıktan çalışmıyorsa araba hayli hayli arızalanır. Bu araba V10 atmosferik motorlu. Fabrikadan çıkmadan motor rodajı yapılıyor. Belki bakımı yapılmış olsa bile arabayla bir kasise sert girmiştir. Karteri delinmiş de olabilir. Çünkü bu arabaların gövdesi savrulmasın diye çok alçak. Dikkat edilmezse otoparka inip çıkarken bile karter zarar görebilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi