3. Havalimanı'nda CHP-HDP provokasyonu

35 bin kişinin çalıştığı 3. Havalimanı'nda bazı işçilerin servis probleminden dolayı yaptığı gösteri CHP ve HDP tarafından provokasyona dönüştürüldü.

3. Havalimanı'nda CHP-HDP provokasyonu
3. Havalimanı'nda CHP-HDP provokasyonu
GİRİŞ 15.09.2018 15:09 GÜNCELLEME 15.09.2018 15:17
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

35 bin kişinin çalıştığı ve 26 bin kişinin konakladığı 3. Havalimanı inşaatında bazı işçiler tarafından başlatılan eylemler CHP-HDP ve Geziciler tarafından provoke edilmeye başlandı.

İşçilerin yağmurlu havadaki servis yetersizliği için tepki göstermesiyle başlayan olayları HDP'li vekiller provokasyon için fırsat bildi. Sosyal medya üzerinden başlatılan provokasyona terör örgütünü yakın hesaplar da destek verdi.

"İŞ HDP MİTİNGİNE DÖNDÜ"

Sosyal medyada paylaşılan 3. Havalimanı çalışanı bir işçinin mesajları ise yaşananları net bir şekilde gözler önüne serdi. İşçi mesajında, işçilerin yağmurda beklemeleri sonrası verdiği tepkinin normal olduğunu ancak daha sonra HDP'li vekillerin geldiğini işin HDP mitingine döndüğünü, ardından da olaya provakatörlerin girdiğini ve her yere saldırıldığını paylaştı.

 

 

TWEETLER BERLİN'DEN

Başta Almanya olmak üzere bir çok ülkeyi rahatsız eden 3. Havalimanı'nın açılışına bir ay kala bu olayların başlaması ve atılan tweetlerin çoğunluğunun Berlin'den olması ise dikkatlerden kaçmadı.

İŞÇİLERLE GÖRÜŞEN İGA’DAN BASIN AÇIKLAMASI

İstanbul Yeni Havalimanı işletmecisi İGA'nın İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu işçilerle bir araya gelerek gündelik hayatlarına ilişkin bazı talep ve sorunlarını dinlemiştir. Samsunlu, yapılan görüşme sonucunda yaşanan sorunların çözümü konusunda çalışmaların başlatılmış olduğunu ve gerekli tedbirlerin en kısa zamanda alınacağını belirtmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,

İGA Havalimanı İşletmesi

YORUMLAR 101
  • .... 5 yıl önce Şikayet Et
    Resmen ellerinde büyüteç, kıymık arıyorlar... O kíymíklar kendinize batsın inşeAllah....
    Cevapla
  • Bu arada ben 5 yıl önce Şikayet Et
    3havaalaninda çalıştım orda çalışan fazla Kürt kökenli işçiler yok ordaki hdpli vekiller Kürt kökenli işçilerin temsilcisi olamaz bunlar kendilerine devrimci diyen tarifeler Kürt işçileri en çok madur eden buzihniyet Kürt kökenli işçilerin uyanık olmalı kuzey ırak refarumda en çok karşı çıkan zihniyet Esad ve acem sevdalısı sizinleyim deyip arkanızda sizi harcerleyen zihniyet
    Cevapla
  • Özgür 5 yıl önce Şikayet Et
    Nerede bir huzursuzluk bu seçilmiş teröristler orada,,,
    Cevapla
  • Deniz 5 yıl önce Şikayet Et
    Normalinde işcilerden tarafım ama işin içinde hdpkk ve chp li bazı milletvekilleri(seçilmiş teröristler) varsa,bu işte bin tane bit yeniği vardır.
    Cevapla
  • İbrahim karaçetin 5 yıl önce Şikayet Et
    Hainlerle bir olan bütün işçileri kovsunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor