Binali Yıldırım'dan seferberlik çağrısı

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Öğrencilerimiz başta olmak üzere, buradan bütün ülkeye, Türkiye'nin her köşesindeki okullara bir çağrı yapıyorum. Temiz okullar için gelin bir seferberlik başlatalım. Sınıflarımızı, koridorlarımızı, bahçelerimizi, okullarımızın etrafını pırıl pırıl yapalım" dedi.

Binali Yıldırım'dan seferberlik çağrısı
Binali Yıldırım'dan seferberlik çağrısı
GİRİŞ 17.09.2018 10:29 GÜNCELLEME 17.09.2018 10:35
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanı Yıldırım, "Ahlakın üzerine inşa edilmemiş bir eğitim  sisteminin geçerli olacağına inanmıyoruz. Her şeyi öğrenebilirsiniz ama  değerlerinize yabancılaşırsanız, kimliğinizi, benliğinizi muhafaza edemezseniz,  öğrendiğiniz ilmin hiçbir faydası olmaz" diye konuştu.

Yıldırım, "Eğitim, bizim milli davamızdır. En  güçlü savunma yetişmiş insan gücüdür, anlayışını benimsiyoruz. Herkes emin olsun, eğer birbirimizi daha çok  seversek, daha çok birlik olursak, kardeş olursak, birlikte Türkiye olursak, bize  hiç kimse zarar veremez" dedi.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım şöyle devam etti:

Çocuklarımızı ve gençlerimizi, bilgi  toplumunun ihtiyaçlarına göre yetiştirmeliyiz. Çocuklarımız, gençlerimiz,  yarınların ihtiyaçları doğrultusunda donanımlı hale gelmelidir. Ancak bunu  yaparken kendi ruh kökümüzden asla kopamayız.

Maneviyatı tam, milli hisleri güçlü  nesiller geleceğin en başarılı nesilleri olacaktır. İçine kapanık değil,  evlatlarımız dışa dönük olmalıdır. İnanç ve kültür değerlerimizle çatışmadan,  aklın ve bilginin ışığında gelecek hedeflere yürümelidir.

Bizler onların,  yeteneklerini ortaya çıkarabilecekleri ortamı hazırlamakla mükellefiz. Bunu  yaptığmız takdirde ne istiklal ne istikbal ne istikrar kaygımız olmaz.

 

 

YORUMLAR 6
  • kızıldereli 5 yıl önce Şikayet Et
    Sınıflarımızı, koridorlarımızı, bahçelerimizi, okullarımızın etrafını pırıl pırıl yapalım hademelere hizmetlilere ne gerek var yahu.. Eğitim ver yeter
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayin başkan haklı herkes attığı çöpü toplar ise pırıl pırıl olur her yer
    Cevapla
  • AbdullahUyarı 5 yıl önce Şikayet Et
    sınıf temizliğini ve okul bahçe mıntıka temizliğini öğrencilere yapmalı japonyada, hollanda da olduğu gibi ağaç yaş iken eğilir. Anne babalar çocuklarının yanında sokaya ıslak mendil, izmarit, sigara paketi atıyor sonuç sokaklarda çikolata, cips paketleri, tenek kutular uçuşuyor.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    insanlar temiz olamıyorlar evden çöp atıyorlar bu anneden babadan nasıl bir çocuk beklerseniz suyunu içiyor pet şişeyi sokağa atıyor peçetesini atıyor bide sorsan medeniyim der UYGAR OLMAK BAŞKA BİŞEYDİR insan şehire gelmiş ama halen o köy hayatını yaşıyor başka istanbul yok medeni olacaksın imanın yarısı temizliktir tabki iman varsa
    Cevapla
  • Yonutulmamış 5 yıl önce Şikayet Et
    Çöplermiz sokakta, yeni kurulan konteynerler şimdiden leş gibi olmuş. Çok ülke gezdim ama bizdeki zaafiyet gerçekten içler acısı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!