İŞKUR Açılış Kapanış saatleri 2019! Çalışma - Mesai Saatleri listesi!

Tam açılımı Türkiye İş Kurumu olan İŞKUR'un hafta içi ve hafta sonu mesai saatleri araştırılıyor. Peki, ülkemizde meydana gelen işsizliğin önüne geçmeyi hedefleyen İŞKUR sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor? İşte, pek çok elemana iş imkanı tanıyan İŞKUR çalışma günleri, açılış ve kapanış kapanış saatleri!

İŞKUR Açılış Kapanış saatleri 2019! Çalışma - Mesai Saatleri listesi!
İŞKUR Açılış Kapanış saatleri 2019! Çalışma - Mesai Saatleri listesi!
GİRİŞ 07.01.2019 09:51 GÜNCELLEME 07.01.2019 09:51

Türkiye'deki kurum ya da kuruluşların kadrolarında oluşan açığı gidermek ve burada yetiştirilmek üzere gerekli elemanın istihdam edildiği bir yapılanma olan İŞKUR, faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir. İlk kez 21 Ocak 1946 tarihi itibariyle ''İş ve İşçi Bulma Kurumu'' ismiyle kurulan, hem çalışmak üzere iş arayan kişilere hem de kadrosundaki eleman eksiğini karşılamak isteyen işverenlere büyük imkanlar ve çeşitli olanaklar elde edebilmesini hedefleyen İŞKUR'un hafta içi ve hafta sonu mesai saatleri araştırılıyor. Peki; işsizlik probleminin ortadan kaldırılması için faaliyetlerini/ hizmetlerini yürüten, aynı zamanda ülkemizdeki istihdam oranlarında artış meydana gelmesini hedefleyen İŞKUR sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor? İşte, herhangi bir yerde çalışmayan birçok kişinin iş sahibi olabilmesi açısından fırsat sağlayan İŞKUR'un çalışma günleri, açılış ve kapanış kapanış saatleri!

 

İŞKUR ÇALIŞMA / MESAİ SAATLERİ NELERDİR?

İŞKUR’un hafta içi çalışma/mesai saatleri incelendiğinde; hafta içi her gün sabah saat 8:30 saatlerinde açılmaktadır ve akşam ise 17:00 saatlerinde kapanmaktadır. Öte yandan 12:30 ve 13:30 saatleri arasında öğle paydosu bulunmaktadır. İŞKUR hafta sonu çalışma/mesai saatleri de; yalnızca cumartesi-pazar günleri vatandaşlara hizmet sağlayamamaktadır.

İŞKUR

İŞKUR İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR?

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü, Emniyet Mahallesi Mevlana Bulvarı (Konya yolu) No:42 Yenimahalle / ANKARA adresinde yer almaktadır.

İŞKUR’a 0312 216 30 00 – 216 30 01 numaralı telefon üzerinden ya da 0312 435 2927 numaralı faks aracılığı ile erişebilirsiniz.

İŞKUR NEDİR?

Tam açılımı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü olan İŞKUR; ülkemizdeki istihdamın korunmasına, geliştirilmesine, yaygınlaştırılmasına ve işsizliğin önlenmesi hizmetlerine yardım sağlamak ve işsizlik sigortası faaliyetlerini yürütmek amacıyla kurulmuştur. Aynı zamanda kurum ya da kuruluşların açıkta bulunan kadrolarına elemanların istihdam edilebilmesini ve burada çalışmakta olan işçilerin yetiştirebilmesi amacıyla hizmetini yürüten İŞKUR; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ilgili kuruluşu olup, özel hukuk hükümlerine tâbi, tüzel kişiliği haiz, idarî ve malî bakımdan özerk bir kamu kuruluşu olma özelliği göstermektedir.

işkur

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor