CHP'li Dursun Çiçek'e kötü haber!

CHP'li Dursun Çiçek'e, "İktidarı indirin yargılayalım diyen başsavcılar var" sözleri sonrasında suç duyurusunda bulunuldu.

CHP'li Dursun Çiçek'e kötü haber!
CHP'li Dursun Çiçek'e kötü haber!
GİRİŞ 17.09.2018 15:01 GÜNCELLEME 17.09.2018 15:03
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

(Ayrıntılar Geliyor...)

YORUMLAR 33
  • nadim hatipoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    bu zihniyet ve bunu gibi düşünenler değilmi abdulhamiti menderesi özalı ve rahmetli erbakanı ve MÜSLÜMAN TÜRKİYEYİ BUNCA SIKINTIYA SOKANLAR. BUNLAR DEĞİLMİ.
    Cevapla
  • Karakaya.Malatya. 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu zihniyet hala hangi devirde zamanda yaşıyorlar farkında değiller.bu aymaz ayılmaz zihniyet bu ülkede bir taşı bir taşın üstüne koyalım kaygıları yok özgür irademizle yaşıyalım çalışalım hizmet edelim dertleri yok varsa yoksa töhmet altında kalalım vesayetle yönetilelim emredilsin yapalım kapatalaım konuşalım susalım gelelim gidelim yaşıyalım gezelim görelim ,kendi irademizle hareket etmiyelimde ne olursa olsun.onursuzca yaşamayı hep ötekileştirilmeyi itilip kakılmayı ayak altı olamayı kendilerine şiar etmiş bir onursuz guruh bunlar.
    Cevapla
  • dua 5 yıl önce Şikayet Et
    fetöcülerden hiçbir farkı yok zihniyet aynı ergenekon mağduruyum diye ortalıkta çığırtkanlık yapıyordu birde, bu kafada olan ve hala asker üniforması giyen varsa tez vakitte Rabbim bildiği gibi yapsın
    Cevapla
  • Kütahya'lı 5 yıl önce Şikayet Et
    Acaba o senin savcıların illegal indirmeyle canları uğruna meydanlarda olacak milyonlarıda hesaplıyorlarmı ki ! ! !
    Cevapla
  • adanali tamer 5 yıl önce Şikayet Et
    yemin ediyorum ne iciyor bunlar kafalari hala basmiyor yahu Adnan menderesi asdiginiz Zaman bu halk o halk degil bunun kaniti 15 temmusa bakin geri kafalilar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin