MİT sinyali kesti

FETÖ’nün MİT Sinyal İstihbarat Dairesi’ndeki yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 15 muvazzaf astsubaydan 14’ü gözaltına alındı. Şüphelilerin FETÖ bağlantılarının MİT tarafından tespit edildiği öğrenildi.

MİT sinyali kesti
MİT sinyali kesti
GİRİŞ 19.09.2018 07:08 GÜNCELLEME 19.09.2018 07:11
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı (MİT) Sinyal İstihbarat Dairesi’ndeki yapılanmasına yönelik soruşturmada 14 muvazzaf astsubay gözaltına alındı. Başsavcılıktan yapılan açıklamaya göre, FETÖ soruşturması kapsamında daha önce gözaltına alınan ve etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanan MİT Sinyal İstihbarat Dairesi’nde görevli askerlerin ifade ve teşhisleri doğrultusunda örgütle irtibatlı oldukları iddiasıyla 15 muvazzaf astsubay hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, Ankara merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda şüphelilerden 14'ü gözaltına alındı. Zanlıların, ifade işlemleri için emniyete getirildikleri öğrenildi.

 

 

FETÖ BAĞLANTILARINI MİT TESPİT ETTİ

Haklarında gözaltı kararı verilen muvazzaf askerlerden 5'inin MİT'te halen görevde oldukları, 10'unun ise daha önce görev sürelerini tamamlamalarının ardından kıtaya iade edildikleri ve Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görevli oldukları belirtildi. Söz konusu muvazzaf askerlerin FETÖ bağlantılarının da MİT tarafından tespit edildiği öğrenildi.

YORUMLAR 15
  • temel 5 yıl önce Şikayet Et
    okullardaki MEB 'deki fetöcülere de MİT bir el atmalı
    Cevapla
  • Günaydın 5 yıl önce Şikayet Et
    2013 2016 arası hep bunlar para için buraya yerleştirildi.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeni bir kanun çıkarılmalı vatana ihanet eden öncelikle vatandaşlıktan çıkarılmalı
    Cevapla
  • Yavuz Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Peki niye hala Kayseri'de yapılanmış fetö yapılanmasına karşı gerekli önlemler alınmıyor. Özellikle sağlık alanında her köşeyi kapan ,ısıtıp çevirip fetö eskileri müdür yapılıyor. Niye fetö ağızlı hemşireler üst görevlere getiriyor.ayrıca asker hastanesi Sağlık Bakanlığı na devrinde ne oyunlar döndü Mit bence sahaya inmeli artık yeter !!!.Lütfen ilgi mercileri uyarınız.
    Cevapla
  • gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    calisirken kimseye kiskanclik yapmayin basirilidir belki ? herkesin basina gelebilir cogumuz yasamistir isinde kötü olan bazen üst göreve gelebilir . ama sorun sende dir belki kiskancligi birak isin neyse onu yap yok o öylesmis yok bu böyleymis devlet ne gerekiyorsa yapiyordur
    Cevapla
  • qwerty 5 yıl önce Şikayet Et
    Elinde delilin varsa CİMER'e gönder, yoksa insanları suçlama. Ayrıca asker hastanesinin Sağlık Bakanlığı na devrinde ne oyunlar dönmüş açıkla da bizde bilelim.
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    İdam idam idam.
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne idamı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı