Ölü taklidi yaparak kurtuldu

Anne ve babasını katleden maskeli katilin elinden ölü numarası yaparak kurtulan Büşra Büyükşen, dehşet anlarını anlattı: “Sadece gözlerini gördüm. O gözleri ölsem de unutmam”

Ölü taklidi yaparak kurtuldu
Ölü taklidi yaparak kurtuldu
GİRİŞ 20.09.2018 10:22 GÜNCELLEME 20.09.2018 11:12
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Konya'da iki hafta önce kar maskeli bir saldırgan, yaptığı iyilikler nedeniyle çevresinde "Metin Hoca" olarak anılan Metin Büyükşen'in (55) evini bastı. Susturucu taktığı tüfeğiyle, Büyükerşen ve geçen yıl kanseri yenen eşi Nejla Büyükşen'i (54) öldürdü. Çiftin kızı Büşra (21) ise çaydanlığı saldırgana fırlatıp, diğer odaya kaçtı. Saldırgan da peşinden gitti. Ancak tüfek tutukluk yaptı. Bunun üzerine saldırgan, tüfeğin dipçiğiyle Büşra'nın boynuna vurarak öldürmeye çalıştı. Genç kız ölü numarası yaparak kurtuldu. Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi öğrencisi olan Büşra Büyükşen, dehşet anlarını anlattı:

'AYAĞIM KIRILMIŞ, FARK ETMEDİM'

 

 

"Katil hiç konuşmuyordu, beni yatağa fırlattıktan sonra dipçikle vurmaya başladı. Gözlerimi kapatıp bilerek tepki vermemeye başladım. Öldüğümü düşünerek odadan çıktı. Bir süre sonra pencereden tuvaletin çatısına çıkıp yaklaşık 2.5 metre yükseklikteki duvardan atladım. Bu sırada ayağım kırılmış ama farkında olmadan yardım istemek için caddeye koştum. Önüme gelen ilk arabayı durdurup yaşananları anlatarak jandarmakarakoluna gittim. Katilin sadece gözlerini gördüm. Ama o gözleri ölsem de unutmam. Bu nedenle şüpheli kişiler de bana maske giydirilerek gösteriliyor."

SORUŞTURMA İÇİN DESTEK İSTEDİ

Hayatını kaybeden çiftin doktor oğlu Osman Büyükşen (28), ailesinin kimseyle bir sorunu olmadığını söyledi. Osman Büyükşen, "Neden böyle bir olay yaşandı, cevabını bulamıyoruz. Valilik, CİMER ve Cumhuriyet Savcılığı'na dilekçe yazdım. Katil halen aramızda. Kardeşimin can güvenliğinin sağlanmasını istiyoruz. Soruşturma için de profesyonel bir ekibin görevlendirilmeli. Çünkü katil çok profesyonel. Av tüfeğine susturucu takmış" dedi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 30
  • fth23 5 yıl önce Şikayet Et
    idamın olmadığı yerde caniler hüküm sürer...
    Cevapla
  • Talha 5 yıl önce Şikayet Et
    Amerikada idam var ne işe yarıyor? Dünyanın en çok suç işlenen ülkesi! İslam şeriati dir esas olan. O olmadımı Allah korkusu olmaz Allah korkusu olmayan adamı bırak idamı ateşte yaksan engelleyemezsin....
    Cevapla
  • yazık... 5 yıl önce Şikayet Et
    bu vahşiliği yapan bulunursa 8-10 yıl yatar sonra biri gelir kader mahkumlarına af der ve bunlar tekrar aramıza döner.
    Cevapla
  • Milliyetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaşama karşı olan insanları yaşatmayacaksın arkadaş nokta.
    Cevapla
  • addül ay 5 yıl önce Şikayet Et
    idam, illa idam. gayrisi boşa çaba, it sürüsünü hapiste besleme. Ölenlere Rabbim rahmet eylesin, yavrularına sabr-ı cemil ihsan etsin. Hanım kızımıza da büyük geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Sahi katil yakalansa ceza alır mı serbest bırakılır mı kafam çok karışık hani yasal boşluk konusunda da uzmansa ne olacak 3-5 yıl ile yırtar mı yada hiç ceza almama durumu olur mu kravat özür pişmanlık vesaire işe yarar mı yada sarhoştum lafları ne bilim kafam karışık bana göre ceza alabilir de almaya bilir de
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…