Sözde şifacıya gitti, hayatı karardı!

İstanbul'da bel fıtığı şikayeti olan Temel Aykut, ağrıları artınca komşusunun 'Kara Hekim derdine derman olur' sözüne inandı, şifacıya gitti. 'Kara Hekim' lakaplı kişi çekiç ve kazıkla uyguladığı sözde tedavi yöntemi Aykut'un felç geçirmesine sebep oldu.

GİRİŞ 20.09.2018 10:41 GÜNCELLEME 20.09.2018 10:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bel fıtığı şikayeti olan Temel Aykut, sigortası ve maddi imkanları olmadığı için komşusunu dinledi. Show TV'de yer alan habere göre, ağrıları artınca, 'Kara hekim derdine derman olur' diyen komşusunu dinleyip, kendince geliştirdiği sözde tedavi yöntemini uygulayan şifacıyla buluştu. 

ÇANTASINDAN ÇEKİÇ VE KAZIK ÇIKARDI

 

'Kara hekim' onu yere yatırdı önce sert bir masaj yaptı ardından da çantasından kazık ve çekiç çıkartıp o insanlık dışı sözde tedaviyi uygulamaya başladı. 

Uygulama sırasında Aykut'un ağrıları şiddetlendi, durumda bir tuhaflık olduğu belliydi. Aykut, acı içinde bağırmaya başlayınca şifacı, 'Daha dur yeni başlıyoruz, fizik tedavi yapıyoruz burada' dedi. 

"İKİ GÜN SONRA BANA DUA EDECEKSİN"

Çekiçle sanki tahtaya vurur gibi vuran 'Kara Hekim' Temel Aykut'u daha da hasta etmekle kalmadı bir üstüne para aldı. 

Ağrıları şiddetlenen Aykut, yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Durumun ciddiyeti de o zaman ortaya çıktı. Temel'in damarlarında zedelenme olmuş, kısmi felç geçirmişti. 

Temel Aykut, 'Kara Hekim' lakaplı şifacıdan şikayetçi oldu.

YORUMLAR 5
  • çağlar 5 yıl önce Şikayet Et
    olaya üzüldüm geçmiş olsun ama hata sende gitmeyecektin birde şikayetçi olmuş gitme kardeşim hastane var doktor var böyle şarlatanlara gidiyorsan şikayet etmeyeceksin hata sende
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    benimde belimde rahatsızlığım var defalarca doktora gittim hepsi de fıtık başlangıcı deyip kas gevşetici verdi gönderdi. yaşım 40 hala iyileşme yok.
    Cevapla
  • melih 5 yıl önce Şikayet Et
    bel fıtığı ya da bel ağrısı ameliyatlık değilse tek tedavisi var. hayatına dikkat edeceksin.. ağır yük kaldırmayacaksın... fizik tedavi kontrolünde uygun egzersizler yapacaksın ..
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    niye şikayet ediyorsun ki.. kendi isteğinle gitmişsin.. bu adam ceza almaz.. fakat hastayı iyileştirmeye çalışan bir hekimin elinde önlenemeyen komplikasyon çıksa hekim ceza alır..
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    hekimmiş,tahsili bile yoktur okuma yazmadan başka...peki ya İstanbul gibi en birinci hastane,fizik tedavi merkezlerinin bulunduğu bir yerde ne idüğü belirsiz bu adama gidene ne demeli.sahte hekime para verene kadar devletin hastanesine gitseydi hem para almaz,hemde derdine çare bulurlardı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
İzmir'de deprem!